Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Великоберезовицькій громаді створили Молодіжну раду

Днями на території ОТГ пройшли установчі збори, під час яких обрали її склад з 15-ти осіб, а також секретаря, голову та його заступників. Очільником Молодіжної ради став Андрій Куріца, який родом з Настасова. Він зазначив, що у склад групи увійшли люди, які мають бажання та ідеї розвивати не лише молодіжний напрямок, але й громаду.

– Молодіжна рада має перспективи щодо систематизації та реалізації молодіжних ініціатив. Серед нас є активні люди, які хочуть докласти зусилля для розвитку не лише молодіжного напрямку, а й загалом громади, – зазначив Андрій Куріца. – Будемо реалізовувати молодіжні проєкти, створювати простір для дозвілля, де кожен мешканець зможе долучитися до освітніх, культурних, спортивних, волонтерських та інших заходів.
На збори завітав і голова Великоберезовицької громади Андрій Галайко. Він привітав молодь із таким серйозним кроком та побажав їм реалізації їхніх ідей.
– Молодь – рушійна сила. Хочу, щоб рада була дієвою та продукувала прогресивні ідеї. Від наших перших кроків залежить майбутнє Великоберезовицької громади. Будемо співпрацювати, щоб спільно розбудовувати нашу громаду,- сказав Андрій Галайко (команда вана Чайківського «За майбутнє»).

На Тернопільщині поліція штрафує людей, які не одягають масок

Хто ті турки, що будують «дорогу за мільярд» на Тернопіллі?