Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині в одній громаді через погіршення ситуації з коронавірусом ввели додаткові обмеження

У зв’язку з ускладненням захворюваності на коронавірус, з 19 березня у Бучацькій громаді починають діяти додаткові обмеження.

Зокрема, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонила на території ОТГ проведення масових заходів за участі більше 1 особи на 4 кв. м площі будівлі, проведення дискотек, роботу розважальних закладів, спортзалів та фітнес-центрів, які не можуть забезпечити обмеження кількості відвідувачів у залі з розрахунку одна особа на 10 кв.м.

Крім цього, на Буччачині заборонили приймання відвідувачів у закладах культури та перевезення пасажирів у громадському транспорті у кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння.

Нагадаємо, що під час “помаранчевого” рівня епіднебезпеки робота закладів громадського харчування після 24-ї та до 7-ї години ранку – заборонена (крім доставки та роботи на винос). Також заборонене розміщення відвідувачів у закладах на відстані меншій, ніж 2 метри за сусідніми столиками та більш як чотири особи за одним столом (без урахування дітей віком до 18 років).

Також в громаді починають діяти всі решта обмежень, які передбачені під час “помаранчевого” рівня епіднебезпеки. Ознайомитися з їх переліком можна тут.

Кому на Тернопільщині платять 15-20 тисяч гривень зарплати

“Нива” програла на старті другої частини чемпіонату (таблиця)