Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Зі стелі на сцену і обладнання тече вода”: на Тернопіллі скасували концерт популярного гурту

На Тернопільщині змушені були скасувати концерт популярного гурту через аварійний будинок культури.

Так, сьогодні, 2 березня, у селищі Заводське, Тернопільської області, Чортківського району мав відбутися концерт гурту “Антитіла”.

Музиканти приїхали та всю апаратуру та сцену залило водою з даху, який є аварійний та протікає.

Про випадок у мережі повідомив лідер гурту Тарас Тополя.

“Друзі, на жаль, вимушені відмінити наш виступ через аварійний стан будинку культури. Коли ми приїхали на площадку, виявили, що зі стелі будівлі, прямо на сцену та обладнання тече вода. Площа протіканння – десятки квадратних метрів, підлога сцени волога, утворилися калюжі. Великий ризик ураження людей електричним струмом високої напруги. Покрівля будинку культури вже багато років в аварійному стані, але громада міста, керівник будинку культури, знаючи про аварійний стан даху, прогнившу сцену не повідомив нас про це і надав дозвіл на проведення концерту. Попри вмовляння не відміняти концерт, ми не можемо ризикувати життям людей. Надіємось на повернення у Заводське (Чортків) після ремонту будинку культури, – відзначив Тарас Тополя”.

Крім того, музикант відзначив, що усі квитки будуть дійсними на даний концерт на стадіоні в Тернополі або ж, якщо слухачі та глядачі хочуть повернути квитки, то можуть зробити це в місцях або сервісах придбання.

“Ми могли б промовчати і просто провести концерт, але задля розвитку культурної сфери в Україні виносимо цю тему на загал і надією на позитивні зміни!Обов‘язково приїдемо сюди, коли буде сухо і тепло!, – підсумував Тарас Тополя”.

Революція на Гусятинщині: мешканці села вимагають відставки старости

Циклон “Жаклін” несе на Тернопільщину потепління