Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Замінити підлогу та двері: шкільний спортзал у Козові потребує ремонту (ВІДЕО)

В рамках об’їзду об’єктів, які представники депутатської групи «За майбутнє» ініціювали для фінансування Кабміном, народний депутат України Іван Чайківський відвідав заклад освіти №2 у Козові. Підлога спортзалу перебуває в жахливому стані та потребує повної заміни.

– Є нові матеріли на ринку, ми можемо використати абсолютно нові матеріали, не просто банально закупити якусь соснову дошку і забити сосновою дошкою і воно так буде. Ні! Ми маємо сьогодні шукати абсолютно нові підходи і нові можливості, по-господарськи використовувати сьогодні державний і місцевий ресурси, для того, щоб тут було зручно і комфортно, і безпечно займатися нашим дітям, – зазначає Іван Чайківський, народний депутат України (депутатська група «За майбутнє»).

– З соцеконому має зайти 890 тис. грн. На співфінансуванні 10 % з місцевого бюджету, це буде 89 тис.грн, але я думаю, що нам потрібно кошторис все-таки передивитися, його краще уточнити, бо є бачення, щоб зробити трішки краще ту підлогу, – розповідає Сергій Добалюк, голова Козівської громади («За майбутнє»).
У планах не тільки замінити підлогу, а й встановити нові двері. Через стан спортзалу, учні займатись там сьогодні не можуть.
– Реконструкція в ньому проводилася у 2007 році, була замінена підлога під тогочасні стандарти, державні будівельні норми, але вплив часу і вплив, на жаль, грибка, буквально знищив підлогу і все покриття що є, – розповідає Микола Максимів, директор Козівського закладу освіти №2.
Приміщення спортзалу збудували у 60-х роках минулого століття.
Інна Гаврилюк

Помер тернопільський студент – син відомого священника Анатолія Зінкевича (ФОТО)

Авто, яке перевозило вакцини від COVID-19, потрапило у Тернополі в ДТП (ФОТО)