Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гаївську розв’язку відкриють до 30-річчя Незалежності

Минулоріч з державного бюджету на будівництво нової розв’язку на Гаївському мості було виділено 190 млн грн. Завершити роботи планують вже до 24 серпня цього року.

Як розповідає представник підрядної організації, дана розв’язка, яка зараз є проїзною частиною дороги М-12, стане частиною нового автошляху М-30, який буде найдовшим автомобільним маршрутом України.

Наразі тут завершили бетонування першої опори шляхопроводу та приступили до наступної. Також бетонують підпірні стінки. Найближчим часом буде зроблена ще одна опора і розпочнеться монтаж балок через шляхопровід, що з’єднуватиме дорогу з села Гаї до вул. Гайової.

Очільник Тернополя Сергій Надал наголошує, що це цілком нова сучасна роз’вязка, яка допоможе розвантажити автомобільний трафік не лише через місто, але й зробити проїзну частину М-12 набагато безпечнішою для міжобласного сполучення.

— Даний об’єкт є стратегічним для нашого міста та області. Підрядники працюють постійно, не зважаючи на погодні умови. Сучасні технології, що застосовуються тут, дозволяють це, — констатує він.

На реконструкцію шляхопроводу через залізничну колію на вул. Об’їзна в районі вул. Гайової у м. Тернополі в рамках президентської програми «Велике будівництво» вже пішла більша половина виділених коштів. Зараз на рахунку у підрядника залишок у 80 млн. грн. Фірма, що займається об’єктом, обіцяє впоратися до Дня Незалежності, тож працює у прискореному темпі.

У Тернополі поліція з’ясовує обставини конфлікту між вчителем та учнем

Скандал у Тернополі: звільнили вчительку, яка неетично поводилася із учнем, – офіційно