Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хто з тернопільських спортсменів готується до Олімпіади в Токіо?

Міністерство молоді і спорту затвердило три групи можливих олімпійців — елітну, провідну і перспективну. відповідний наказ оприлюднено на сайті міністерства.

Анастасія Бачинська.

Серед понад 300 спортсменів є й три представники Тернопілля. Найбільші шанси на поїздку до Токіо має представниця спортивної гімнастики 17-річна Анастасія Бачинська. Завдяки перемозі нашої збірної з Анастасією у складі на грудневому чемпіонаті Європи (командний залік) Бачинську, разом з трьома іншими гімнастками, включано до елітної групи.

Віталій Гринів з тренером Володимиром Павелком.

До провідної групи включено майстра велотреку й одного з лідерів збірної України у видах на витривалість 25-річного Віталія Гриніва. Однак, за підсумками відбіркових олімпійських змагань, у нього обмаль шансів поїхати на Олімпіаду.

Іванна Дяченко (перша зліва) — на п’єдесталі.

Третя представниця Тернопілля — 17-річна Іванна Дяченко — включена до перспективної групи. У 2019-ому вона здобула срібну нагороду на чемпіонаті Європи серед дівчат та посіла 4-те місце на чемпіонаті світу серед дівчат на дистанції 200 м у байдарці-одиночці. Однак у цьому виді програми до елітної групи включено Марію Кічасову-Скорик, яка увійшла до топ-5 на дорослому чемпіонаті світу. Тому наша юна спортсменка наразі може розглядатися хіба як запасна.

У Тернополі розшукують чоловіка, який покинув лікарню і пропав безвісти

Скандал: хто збудує спортивний центр у Великих Гаях, вартістю понад 80 млн грн?