Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині судили двох подруг – повію і сутенерку, які надавали секпослуги в “екзотичних місцях”

У Теребовлі судили сутенерку та її подругу повію, яка надавала послуги просто у парку, біля річки. За послуги брали 200 гривень. В обох це друга судимість за подібні злочини.

В період з 02 вересня 2019 року по 15 вересня 2019 року, сутенерка всупереч врегульованих законом суспільних відносин, щодо моральних засад суспільства в частині задоволення статевих потреб, без мети наживи займалася звідництвом, що полягало в знайомстві осіб для надання платних послуг сексуального характеру.
Так, 02 вересня 2019 року, перебуваючи в парку «Молодіжний» в м. Теребовля сутенерка, для надання сексуальних послуг звела повію із клієнтом, 02 вересня 2019 року близько 18.00 год. на території замку в м. Теребовля, надала чоловіку сексуальні послуги, за які він заплатив їй 200 гривень.

Крім цього, 06.09.2019 року перебуваючи в парку «Князя Василька» в . Теребовля сутенерка, для надання сексуальних послуг звів повію та клієнта, остання 06 вересня 2019 року близько 21.00 год. перебуваючи поблизу річки Серет в м. Теребовля, надала чоловіку сексуальні послуги, за які він заплатив їй 200 гривень.

Також 15 вересня 2019 року, перебуваючи на автобусні зупинці, що в м. Теребовля сутенер , для надання сексуальних послуг звзвів розпусну жінку із чоловіком, остання 15 вересня 2019 року близько 17.00 год. перебуваючи в приміщенні недобудованого будинку культури , що по вул. Паращука в м. Теребовля, надала клієнту сексуальні послуги, за які він заплатив їй 200 гривень.

Допитана в судовому засіданні сутенер свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнала. Показала, що протягом вересня 2019 року знайомила свою знайому повію з чоловіками для надання сексуальних послуг, при цьому жодної вигоди з цього не мала, просто хотіла допомогти повії. Щиро розкаялась, зобовязаласяне допускати подібної поведінки в майбутньому, просила суворо її не карати.

Суд, з`ясувавши думку учасників судового розгляду щодо визначення обсягу доказів, що підлягають дослідженню та порядку їх дослідження, згідно ч.3 ст.349 КПК України визнав недоцільним дослідження доказів стосовно тих фактичних обставин кримінального провадження, які ніким не оспорюються, з`ясувавши при цьому, чи правильно розуміють обвинувачена та інші учасники судового провадження зміст цих обставин, чи немає сумнівів у добровільності та істинності їх позиції, а також роз`яснив їм, що у такому випадку вони будуть позбавлені права оспорювати ці фактичні обставини у апеляційному порядку.

Суд приходить до висновку, що сутенерка є винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.302КК України,тобто звідництво для розпусти.

При призначенні покарання сутенерки суд враховує ступінь тяжкості скоєного злочину, особу винної, за місцем проживання характеризується позитивно. До обставин, які пом`якшують покарання обвинуваченої суд відносить визнання своєї вини, щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину. До обставин, що обтяжують покарання суд відносить рецидив злочину, тому покарання їй слід визначити в межах санкції статті, за якою кваліфіковано кримінальне правопорушення у виді штрафу.

Процесуальні витрати та речові докази в даному кримінальному провадженні відсутні.

Керуючись наведеним, а також ст.ст. 370, 373. 374 КПК України, суд, ухвалив визнати винною сутнерку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.302 КК України,та призначити їй за даним кримінальним правопорушенням покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал “Тернопільські новини 24/7”

На Тернопільщині брила льоду зірвалася з кузова вантажівки і впала на легковий автомобіль

У Тернополі водій врізався у стовп та з розбитою головою втік з місця ДТП (ФОТО)