Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська “Нива” у контрольному матчі перемогла “Волинь” (відеоогляд матчу)

Наші футболісти здобули вольову перемогу в матчі, програючи в два голи.

Перший навчально-тренувальний збір тернополяни завершили камбеком проти луцької “Волині” у Львові, передає пресслужба клубу.

Лучани активніше розпочали поєдинок і справедливо, що саме підопічні Василя Сачка на старті матчу мали декілька моментів, щоб вразити ворота Єрмолова. Проте згодом і “Нива” декілька разів потурбувала кіпера “хрестоносців”. Зокрема перспективні нагоди не використали Семен Вовченко та Андрій Різник.

Рахунок у матчі відкрили волиняни наприкінці першого тайму. Після подачі зі штрафного височенний Приндета завдав удару по воротах — Єрмолов з ним впорався, але на добиванні бездоганно зіграв Богдан Оринчак.

Не такою ж успішною для жовто-зелених була і стартова п’ятихвилинка другого тайму. Малащук помилився біля власного штрафного майданчика, що дозволило Оринчаку оформити дубль. Один із лідерів “Волині” невідпорно пробив у дальній від Механіва кут воріт.

Ось тут і згадались події у осінній частині Першої ліги, коли “Нива”, програючи 2:0 у Луцьку, зуміла вибороти нічию. Цього разу підопічні Ігоря Білана свій “план” перевиконали.

Відзначимо, що у середині тайму тернополяни не використали одразу декілька чудових нагод. Не забили Проців та легіонер Араужо. Відіграти один м’яч вдалося на 77-ій хвилині. Андрій Скакун відгукнувся на довгу діагональ від Ярослава Кінаша і майстерно переграв голкіпера лучан.

За декілька хвилин Кінаш знову опинився у епціентрі подій, заробивши одинадцятиметровий. Пенальті вдало виконав Семен Вовченко. А ще за дві хвилини Андрій Скакун ідеальним обвідним ударом з кута штрафної площі встановив остаточний рахунок матчу — вольова перемога “Ниви”.

Таким чином тернополяни на хорошій ноті завершують перший збір. Другий цикл підготовки “Нива” розпочне 10 лютого. На другому тренувальному зборі Ігор Білан запланував чотири спаринги.

Контрольний матч

6 лютого 2021, Львів

“Волинь” –”Нива” 2:3

Голи: Оринчак (41, 50) — Скакун (77, 83), Вовченко (81 пен.)

“Нива”: Єрмолов, Дворовенко, Вовченко, Демчук, Хруставка, Мороз, Семенина, Волохатий, Різник, Кисленко, Гатала

На заміну виходили: Механів, Зінь, Скакун, Кінаш, Араужо, Проців.

 

“Знущання над твариною”: тернопільські зоозахисники дають гроші за пошук нелюда, який повісив собаку у лісі

У Тернополі небайдужі врятували чоловіка, який лежав у снігу поблизу дороги (ФОТО)