Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тендер на понад мільярд гривень щодо ремонту ділянки дороги Бережани — Тернопіль на трасі М12 виграла турецька компанія

Остаточні результати аукціону встановили після низки оскаржень від конкурентів.

Тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамянка (через м. Вінницю) на ділянці км 97+428 – км 145+133 (Бережани — Тернопіль) на 1 млрд 145 млн 987 тис 545 грн оголосили ще 30 вересня. Проте остаточний аукціон провели тільки 5 лютого.

Причина — кілька скарг від одного з учасників тендеру, а саме — товариства з обмеженою відповідальністю „Енергетично-дорожнє будівництво”, яке не допустили до аукціону через неналедно оформлені документи. Ця комапнія подавала скарги 28 жовтня, 20 листопада та 16 січня. Врешті-решт останню скаргу відхилили 2 лютого і 5 лютого відбувся аукціон.

За перемогу сперечалися два учасники — Товариство з обмеженою відповідальністю “ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ” і ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «АВТОСТРАДА». Меньшу на 3,5 млн грн суму запропонувало ТОВ “ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ”, яке й перемогло — 1 млрд 119 млн 630 тис грн. 

Товариство з обмеженою відповідальністю “ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ” (керівник — Їлдиз Бірол) зареєстроване у Києві і бере участь у дорожніх тендерах в Україні з 2016 р. Всього компанія вже здійснила робіт на майже 34 млрд грн, і більшу частину з них — на території Львівської області (хоча працюють також на Закарпатті, Запоріжжі, Київщині і ряду інших областей). Дуже результативними для турецької компанії були серпень і вересень минулого року, коли вони виграли тендерів на суму понад 6,3 млрд грн.

Володіють компанією зі статутним капіталом понад 2 млн грн Іхсан Четінджевіз (50%), Онур Четінджевіз (49,77%) та Олег Ігорович Фаріон (0,23%).

Тепер тендер на стадії очікування остаточного рішення щодо переможця  від тендерного комітету.

На Тернопільщині перекинувся автомобіль: п’яні мисливці поверталися з полювання

Чи допустять уболівальників на матчі БК “Тернопіль”?