Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Після вибуху не залишилося ні голки. Хлопець в чужій країні”: український сирота в Італії потребує допомоги (ФОТО)

Допомоги потребує українець Адам Сердюченко, який постраждав під час вибуху газу в Мілані 12 вересня 2020 року.

Як інформує “RZ“, чоловік отримав 80% опіків тіла, та переніс безліч операцій. Про допомогу для українця попросила журналістка Маріанна Сороневич.

Вибух газу у жилому будинку, що стався 12 вересня на площі Лівія в Мілані, поділила життя Адама Сердюченка навпіл. Тоді в інциденті постраждало десяток осіб, та найбільші травми отримав 29-річний українець Адам Сердюченко.

Він отримав опіки на 80 відсотків тіла. Стан хлопця досі важкий, та його життю не загрожує небезпека. Він переніс дуже багато операцій по пересадці шкіри і зараз він повільно одужує та щодня проходить реабілітацію.

Адам – сирота від народження. Він виріс у дитячому будинку в Чернівецькій області. У юності хлопця прихистила сім’я із Лоді і дала можливість навчатися в Італії. Три роки тому він переїхав у Мілан де працював метром високого рівня у елегантному бістро Martini Bistrot.

Після вибуху в Адама не залишилося ні голки. Сирота в чужій країні, він може покладатися лише на співчуття і доброту друзів. Адам передає вітання усім, хто перейнявся його долею:

“Дякую усім, хто стежив за моєю історією з 12 вересня. У ці важкі часи ви додавали мені сили. Дякую тим, хто молиться за мене, і тим, хто зробив пожертви на мою сторінку GoFundMe, яка допомагає мені придбати деякі основні речі для побудови мого майбутнього. Не можу передати у моїх відчуттів, знаючи наскільки всі ви дбаєте про мене. Дякую Богу за те, що ви є”, – подякував небайдужим Адам.

Зробити пожертву безготівково можна за посиланням.

У Тернополі за минулу добу помер 50-річний чоловік від коронавірусу, а у Збаражі – 48-річний

У Тернополі невідомі знову напали на людей: побили трьох чоловіків