Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопіллі змінили керівника фіскальної служби

Наша області в числі 10-ти, куди призначили нових в.о. керівників регіональних підрозділів Державної фіскальної служби України.

Про це повідомив голова Державної фіскальної служби України Вадим Мельник.

“Сьогодні я оголосив наказ про призначення в.о. керівників регіональних підрозділів Державної фіскальної служби України в 10 областях: Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Донецькій, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській.
Коли я очолив Державна фіскальна служба України, я чітко сформулював пріоритети нашої з командою роботи. По-перше, це ефективна боротьба з тіньовою економікою. Системна, скоординована, аналітично обґрунтована. По-друге, це забезпечення фінансової безпеки країни, яка є основою добробуту громадян та прогресивного розвитку України.
Ще у грудні я говорив: кадрові зміни необхідні, оскільки вони є одним з щаблів на шляху до розв’язання проблемних питань в службі. Ми будуємо нову систему, але не огульно знищуючи весь попередній досвід та компетенції, а шляхом формування нової етики інституції, яка буде побудована на порядку та прозорості.
Зараз економіка України недоотримує сотні мільярдів через корупцію та економічні злочини.
Ми визначили основні напрямки роботи для нових керівників: викорінити існування незаконних каналів реалізації підакцизних товарів та ліквідувати діяльність податкових “схем”.
Активізація роботи у регіонах — важливий елемент у подоланні тих викликів, які зараз стоять перед інституцією, державою та особисто мною. Я не планую зупинятися на шляху розбудови економічної безпеки України”, – йдеться у повідомленні.
Очікується, що нового керівника на Тернопіллі представлять до кінця тижня. Наразі Вадим Мельник його прізвище не назвав.

Тернопільську районну лікарню передали Великобірківській ОТГ

“Знову спалах”: у ще одному садочку у Тернополі виявили кишкову інфекцію