Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Команда Чайківського допомогла людям, які опинились в скрутних життєвих обставинах (ФОТО, ВІДЕО)

Благодійний фонд «Карітас» вже понад 20 років допомагає людям, які опинились у складних життєвих ситуаціях. Зокрема, тричі на тиждень вони роздають гарячі обіди нужденним. Підтримати працівників фонду вирішила і команда Івана Чайківського «За майбутнє». Її представники привезли м’ясну продукцію, рибу та засоби індивідуального захисту.

Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, голова обласного осередку партії «За майбутнє» зауважив, що багатьом здається, що всім потребуючим допомогти неможливо. Проте, він переконаний, що якщо кожен долучиться до доброї справи – світ стане кращим.

– Іноді здається, що потребуючих надто багато і всім не допоможеш. Але якщо кожен з нас підтримає ближнього по мірі своїх можливостей, то, гарантую вам, що наш світ стане набагато добрішим, – сказав Володимир Болєщук. – Наша команда «За майбутнє» вирішила зробити приємність тим, у кого надзвичайно складні життєві обставини. Бо, погодьтесь, страшно, коли у наш час люди не мають чим харчуватись.

❗️Іноді здається, що потребуючих надто багато і всім не допоможеш. Але якщо кожен з нас підтримає ближнього по мірі…

Опубліковано Володимир Болєщук Середа, 17 лютого 2021 р.


Благодійним фондом «Карітас» керує отець Андрій. Він вдячний всім благочинцям, які допомагають людям у нелегкий час.
– Хотілось би подякувати, що на дорозі нашого життя, нашого служіння ми маємо багато добрих сердець, які бачать проблеми і можуть їх розрішити, – наголосив отець Андрій.
Серед працівників фонду є дві членкині команди Івана Чайківського «За майбутнє» – Аліна Муц та Наталія Масник. Пані Аліна поділилась, що серед тих, хто приходять на благодійні обіди є безпритульні та самотні люди, яким вкрай необхідна допомога та підтримка.
– На обідах переважно буває по 80-100 осіб. Це люди з різними життєвими ситуаціями: є і безпритульні, і самотні. Тому допомога таким людям надзвичайно важлива. Ми дякуємо пану Володимиру за таку ініціативу, яка є дуже потрібною, – сказала Аліна Муц.


Володимир Болєщук наголосив, що одна з головних людських чеснот – допомагати тим, хто цього потребує та закликав усіх небайдужих бути милосердними.
Дарина Мельничук
Фото, відео зі сторінки Володимира Болєщука

У Тернополі жінка викрала з магазину 6 банок ікри

У Тернополі через 5 хвилин після забору крові з пальця дитина зомліла: викликали швидку