Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Вибачився і каже, що мав намір одружитися”: на Тернопільщині чоловік зайнявся сексом із школяркою

На Тернопільщині засудили чоловіка, який вступав в статеві стосунки з восьмикласницею. Випадок стався у місті Борщів. Чоловік знав, що дівчина не має 16 років, але це його не зупинило.

В судовому засіданні чоловік вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, погодився з усіма доказами, зібраними в справі в ході досудового слідства, які підтверджують його вину згідно пред`явленого обвинувачення і суду показав, що 8 лютого 2020 року ходив до потерпілої дівчини. Там чоловік запросив її до себе.

Уже біля 23.00 год. вони прийшли до нього додому, в житловий будинку, де він запропонував дівчині зайнятись коханням, на що потерпіла погодилась і вчинила це добровільно. Йому було відомо, що потерпіла є неповнолітньою, не досягла шістнадцяти років та є ученицею 8-го класу.

Перед батьками потерпілої вибачився за скоєне. Мав намір одружитися з потерпілою. У вчиненому розкаюється.

До речі молодик за своє недовге життя вже мав судимість за «статеві зносини з особою, яка не досягла 16-річного віку».

Чоловік був засуджений в грудні 2019 року за ч. 1 ст.155 ККУ (Стаття 155. Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) до 4 місяців увязнення з іспитовим строком один рік. Однак, повторив той самий злочин, тому замість двох років і двох місяців, він буде відбувати покарання 2 роки і шість місяців.

Після потрапляння в СІЗО в чоловіка появилися тимчасові психічні проблеми, однак за висновком експертів це не впливає на його осудність.

“Збитки на десятки мільйонів доларів”: хакер з Тернопільщини атакував банки з 11 країн світу (ФОТО)

Тернопільський аеропорт отримав ще один шанс на відновлення роботи