Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Боже милий, куди ж ти дивишся?”: на Сході загинули двоє молодих військових (ФОТО)

6 лютого на Сході України в зоні бойових дій загинули двоє молодих українських військових, які служили у складі 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу. Імена загиблих та фото опублікувала прес-служба бригади.

Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої поблизу Новомихайлівки в суботу загинули двоє військовослужбовців зі складу 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу – Назарій Поліщук та Олексій Подвезенний.

“Із сумом повідомляємо, що вчора, 6 лютого, в районі населеного пункту Новомихайлівка під час висування на взводний опорний пункт троє військовослужбовців зі складу 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Від отриманих поранень двоє наших хлопців загинули. Це старший солдат Назарій ПОЛІЩУК та солдат Олексій ПОДВЕЗЕННИЙ. Третій військовослужбовець знаходиться у лікарні. Висловлюємо глибокі та щирі співчуття родинам загиблих”, – йдеться у повідомленні.

У коментарях до допису люди не стримують своїх емоцій і болю:

“Боже милий, куди ж дивишся? Вічна пам’ять героям…”.

“Співчуття рідним,батькам,це велика втрата. Ніхто не замінить їх і ніякі слова не загоють ту назавжди глибоку рану”, – пишуть українці.

 

 

Співак з Тернопільщини Віктор Павлік зізнався, що на карантині жив на гроші дружини

Смертельна аварія на Тернопільщині: зіткнулися два автомобілі