Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хто замість Деревляного? “Динозавр” тернопільської політики залишив посаду очільника тернопільської “Батьківщини”

Те, про що ще з середини осені говорили в політичних кулуарах відбулося — керівник тернопільського осередку “Батьківщини”, народний депутат 5-7-го скликань Василь Деревляний пішов у відставку.

“Шановні однопартійці! Шановні жителі області! Шановні друзі! Ось і настав той час… Я особисто прийняв рішення 25 листопада 2020 року написати заяву щодо моєї відставки з голови Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина». Свою відставку я погодив з вищим керівництвом партії.

Я пишаюся тим, що це я, з небагатьма партійцями з 2002 – 2005 роки розбудували партію «Батьківщина» в області. Наші первинні організації є майже в кожному селі області і офіційно зареєстровані в юстиції.
Я пишаюся нашими партійцями.
Я пишаюся тим, що разом з головами районних, міських, селищних та сільських осередків, ми створили монолітній, український по духу, партійний колектив.
Я пишаюся тим, що в різні часи боротьби з антиукраїнськими режимами ми не зрадили Україну і нашого лідера Юлію Тимошенко.
Наша організація жива, дружня та готова до боротьби.
З 1989 року під прапорами України, а з 2002 року ще і під партійними, ми спільно з Вами боролися за волю і незалежність нашої держави, за гідне життя майбутніх поколінь, за право українців бути повноправними господарями на своїй землі.
Нам нічим докоряти – з антиукраїнським елементом ми ніколи не йшли на компроміс, тому що Україна для нас понад усе.
Я залишаюся в партії, в бюро обласної організації і буду відстоювати, як депутат Тернопільської обласної ради, інтереси України та громади області.
Дякую всім за спільну багаторічну співпрацю”, — напиисав він на сторінці у Фейсбуці.
Отож, хто прийде на місце Деревляного? Подейкують, що найімовірнішим змінщиком має стати недавній кандидат на міського голову Тернополя Леонід Бицюра. Хоча не виключено, що партійні номенклатурники “Батьківщини” дадуть бій екс-свободівцю і тернопільський загін тимошенківців очолить менш відома, зате більш відданна особа.

“Не панікуйте, не нагнітайте ситуацію”: у поліції розповіли, хто і на кого нападає у парках Тернополя

У Тернополі спіймали домушників, які в робочий час “почистили” дві квартири (ВІДЕО)