Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Рейтинг однієї з нових партій активно зростає

Соціологічна група «Рейтинг» опублікувала результати опитування українців з приводу того, якій політичній силі вони довіряють. Зокрема, партію «За майбутнє» у парламентському рейтингу у лютому 2021 року готові підтримати 4,4 % громадян. Їхня довіра з боку виборців суттєво зростає, адже минулого місяця підтримка політсили складала 3,7%.

-Така довіра до партії «За майбутнє» свідчить про те, що люди позитивно оцінюють наші кроки в розбудові країни, областей, громад. Українці втомилися від політиканів і популістів, хочуть бачити при владі господарників, людей справи. Дякуємо кожному, хто вірить і підтримує нас! Зробимо все, щоб виправдати ваші сподівання, – йдеться на сторінці «Тернопільщина За Майбутнє».

?? Менше ніж за рік роботи партія “За майбутнє” отримала широку підтримку людей по всій Україні.
? За результатами…

Опубліковано Тернопільщина ЗА Майбутнє Четвер, 4 лютого 2021 р.

За результатами місцевих виборів, понад 4 тис. представників партії обрані депутатами в громадах. Нині вони працюють у місцевих радах над вирішенням нагальних проблем – зниження комунальних тарифів, залучення інвестицій, створення робочих місць з гідною зарплатою.

Загалом у парламентському рейтингу лідирують «Опозиційна платформа – За життя» (18,9%) та «Слуга народу» (18,6%). За партію «Європейська солідарність» – 15,2%, партію «Батьківщина» – 12,2%, партію «Українська стратегія Гройсмана» – 4,8%, Радикальну партію – 4,7%, партію «Сила і честь» – 4,5%, «За майбутнє» – 4,4%, партію «Голос» – 3,5%, партію Шарія – 3,4%, партію «Свобода» – 3,1%, партію УДАР Віталія Кличка – 2,4%, «Наш край» – 1,4%.

Ідею розпуску Парламенту та дострокові перевибори підтримують 63%, не підтримують – 30%. Відставку Уряду і призначення нового Кабміну підтримують 62% опитаних, не підтримують – 29%. Ідею відставки Президента та призначення дострокових виборів Глави держави підтримують 50%, не підтримують 46%. Протягом останніх двох місяців підтримка дострокових парламентських виборів зросла з 58 до 63%, президентських – з 39 до 50%, обрання нового КМУ – з 60 до 62%.

Аудиторія опитування: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assistedtelephoneinterviews -телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,2%. Терміни проведення: 2-3 лютого 2021 р.

Штормове попередження та “червоний рівень”: на Тернопільщині лютуватиме стихія

Тернополяни зможуть вакцинуватися від COVID-19 за власний кошт поза чергою