Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Небо поповнилося ще одним янголом”: померла онучка заслуженого лікаря України з Тернопільщини

Вся медична спільнота та просто небайдужі люди висловлюють свої слова співчуття заслуженому лікарю України з Тернопільщини Анні Слівінській з приводу важкої втрати – зупинилося серденько її онучки Тетяни.

Про це повідомила на своїй сторінці мама дівчинки, Наталія:

“Сьогодні відійшла у вічність дочка Тетяна…Тетянка…Танічка… Танюша… моя маленька дівчинка, спочивай з Богом! Тепер тобі легко та вільно!  Світла память! Любимо і памятаємо! Похорон 8 лютого – прим.автора о 12 год. Будинок смутку…”

Слова співчуття з’явилися і на офіційній сторінці управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації:

“Висловлюємо глибокі співчуття довголітньому керівнику колишньої комунальної установи «Центр здоров’я» Тернопільської обласної ради, Заслуженому лікареві України Анні Слівінській з приводу тяжкої передчасної втрати – смерті внучки Тетяни. Словами не загоїти страшної рани від такого непоправного горя… Пішла з життя найдорожча та найрідніша людина та світлі спогади про неї завжди залишаться у серці… Сьогодні, у цей важкий для Вас час, колектив Управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації та вся медична спільнота разом з Вами низько схиляємо голови у скорботі. Сумуємо разом з Вами та співчуваємо Вам, Вашим рідним та близьким. Розділяємо біль втрати з родинною Слівінських”,- йдеться у дописі.

Близько 40 одиниць спецтехніки прогортали, підмітали та посипали протиожеледною сумішшю вулиці Тернополя цієї ночі, – міськрада

На трасі “Тернопіль – Львів” обмежили рух вантажівок