Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільську районну лікарню передали Великобірківській ОТГ

Депутати Тернопільської районної ради прийняли рішення щодо зміни засновника у Тернопільській районній лікарні.

24 лютого відбулося ІІ пленарне засідання 3 сесії восьмого скликання Тернопільської районної ради.
Депутати прийняли рішення щодо зміни в складі засновника комунального некомерційного підприємства Тернопільської районної ради «Тернопільська центральна районна лікарня».
Раніше у складі засновників Тернопільської районної лікарні була районна рада. На сьогоднішній сесії, депутати колективно прийняли рішення ввести в склад засновника комунального підприємства Тернопільської районної ради «Тернопільська центральна районна лікарня» Великобірківську селищну раду та вивести зі складу засновника – Тернопільську районну раду.
Також депутати прийняли рішення передати комунальне майно Тернопільської районної лікарні – основні засоби та товарно-матеріальні цінності із спільної власності територіальних громад , сіл, селищ та міст Тернопільського району до комунальної власності Великобірківської селищної територіальної громади.
За дане рішення проголосували 50 депутатів. Нагадаємо, що десятки працівників лікарні виходили на пікетування, щоб висловити незадоволення щодо переїзду лікарні до Великих Бірок.

Десятки хворих: у навчальному закладі на Тернопільщині – спалах COVID-19

На Тернопіллі змінили керівника фіскальної служби