Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Вибивали двері”: у Тернополі рятували чоловіка, який кричав про допомогу (ВІДЕО)

Тернопільські патрульні допомогли чоловікові, який кричав про допомогу.

22 лютого, близько 10-ї години ранку, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від небайдужої громадянки про те, що з вікна квартири на першому поверсі на вул. Київська лунають крики про допомогу.

Патрульні негайно прибули за вказаною адресою та розпочали пошуки потрібної квартири. Інспектори Галина Сенюк та Круцько Михайло зайшли до під’їзду й почули голос чоловіка, який благав про допомогу.

Поліцейські отримали від громадянина дозвіл вибити двері до помешкання та зайшли в середину. 56-річний чоловік лежав на підлозі та не міг рухатись. Патрульні з’ясували, що він вже другий день кличе на допомогу, але ніхто його не чує. Аби небайдужі громадяни почули його, він навіть розбив скло у вікні. Охоронці порядку спробували допомогти чоловікові та, саме в цей час, на підмогу прибули медики. Тож, інспектори допомогли лікарям донести громадянина до автомобіля.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал “Тернопільські новини 24/7”

За словами медичних працівників, чоловік отримав численні переломи ключиці, забій м’яких тканин та гематоми. На щастя, його життю нічого не загрожує.

Патрульна поліція Тернопільської області вкотре закликає громадян не бути байдужим до чужої біди та дякує тим, хто повідомляє їм про такі випадки.

 

У Тернополі пропав чоловік, який проходив службу за контрактом у військовій частині (ФОТО)

Вакцина від COVID-19 вже в Україні. Коли вона потрапить на Тернопільщину?