Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській обласній дитячій лікарні з’явилось нове відділення (ВІДЕО)

Понад 6 мільйонів гривень витратили на облаштування новітнього відділення онкогематології у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні. Підрядники проводили капітальний ремонт впродовж двох років і лише нещодавно його здали в експлуатацію. Зараз у відділенні вже лікуються діти.

– Наше відділення розраховане на 20 діток. В ньому розміщений окремий блок інтенсивної терапії, маємо окремі палати для матері та дитини. Діти перебувають із різними паталогіями, – сказала Марія Долинна.
Оглянути стан виконаних робіт приїхали представники влади: голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко разом із першим заступником Володимиром Болєщуком. Одним із пріоритетів роботи Тернопільської обласної ради, каже Володимир Болєщук, є створення комфортних умов для дітей.
– Діти – наше майбутнє і наша обласна дитяча клінічна лікарня це один із пріоритетів в роботі Тернопільської обласної ради, ми повинні зробити все для того щоб наші дітки лікувались і проходили реабілітацію в нових сучасних комфортних умовах,- сказав Володимир Болєщук.
Побували представники влади і у ще одному відділенні – анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком, де триває ремонт. Щоправда, на завершення робіт бракує грошей.
– Ремонтні роботи почались ще минулого року, на об’єкт витрачено 11 мільйонів і для завершення потрібно ще 3,5. Я гарантую, що депутатський корпус підтримає і ми знайдемо додаткових 3,5 мільйони гривень, щоб завершити цей об’єкт,- зазначив Михайло Головко.
Ймовірно, що питання про виділення коштів на це відділення, депутати розглянуть уже на найближчій сесії обласної ради.

На ремонт двох автотрас, які проходять через Тернопілля, цьогоріч виділять майже 2,5 мільярди

У Польщі п’яний українець влетів в огорожу цвинтаря і зніс 9 надгробків (ФОТО)