Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Помиють вікна на мільйони: тернопільські “Ощадбанк” і Пенсійний фонд провели тендери на прибирання

У січні відразу дві тернопільські філії державних установ провели тендери на послуги з прибирання на весь 2021 рік. Інформацію про це можна знайти на сайті Prozorro.

Так, завершено торги щодо тендеру на послуги з прибирання (послуги з прибирання офісних приміщень) в Головному управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області. Очікувана вартість тендеру — 1 млн. 414 тис. 900,00 грн.

У тендері взяли участь дві компанії ТОВ “ДЕНІКОМ” і ТОВ “Терсервіс”. У підсумку перемогло ТОВ “ДЕНІКОМ”, яке запропонувало виконати описані в тендері роботи за 1 млн. 249 тис. 214,79 грн. З цим товариством уже підписано договір.

Раніше тендер на Послуги з прибирання (Послуги з прибирання будівель і миття вікон. Послуги з прибирання офісних приміщень. Послуги з очищення урн для сміття) провело АТ “Ощадбанк” філія – Тернопільске обласне управління. Очікувана вартість — 1 млн. 491 тис. 000,00 грн.

У тендері взяла участь лише одна компанія — ТОВ “ПРОЕКТ ЛАЙТ КОНСАЛТИНГ”, яка запропонувала за виконання робіт ідентичну суму тій, що вказана у тендері. І 21 січня було оприлюднено звіт про укладання договору з цим товариством.

 

Вірила до останнього, що грошій надійдуть: як на Тернопільщині молода жінка “виграла” Volkswagen Tiguan

Аркадій Войтюк заспівав пісню Віктора Павліка (ВІДЕО)