Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині молода жінка потрапила в аварію: автомобіль перекинувся і загорівся

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 листопада 2020 року на 1 кілометрі + 300 метрів дороги Бережани-Мечищів, тобто при виїзді із райцентру.

33-річна жінка, перебуваючи за кермом автомобіля “Кіа Соренто”, не крутому повороті не впоралася з керуванням та допустила перекидання транспортного засобу.

Опісля цього автомобіль ще й загорівся. Жінка, жителька одного із сіл Бережанського району, про скоєне ДТП повідомила поліцію, ДСНС та власника автомобіля, оскільки транспортний засіб був не її.

На щастя, у результаті аварії обійшлося без травмованих. Тож на водійку склали протокол про адміністративне порушення за спричинення ДТП з матеріальними збитками.

У суді жінка свою вину визнала і пояснила причини аварії. За її словами, вона рухалася дорогою Бережани-Мечищів зі швидкістю 50-60 км/год. На крутому повороті на дорогу раптово вибігла собака, тому водійка, аби уникнути наїзду вивернула кермо ліворуч. Далі виїхала на узбіччя і через слизьке покриття дороги трапилося перекидання транспортного засобу.  А після перекидання автомобіль ще й загорівся.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що жінка не врахувала дорожню обстановку та не обрала безпечної швидкості руху на даній ділянці дороги.

У підсумку Бережанський районний суд 16 січня цього року постановив визнати водійку “Кіа Соренто”  винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП (ДТП з матеріальними збитками) та призначив їй штраф у розмірі 340 гривень.

Окрім цього винуватиця аварії має ще сплатити 454 гривні судового збору.

Джерело.

“Лежав біля зупинки”: у Тернополі рятували пенсіонера

На Тернопільщині виявили нові спалахи COVID-19