Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За наполяганням фракції «За майбутнє» Тернопільська облрада звернулася до уряду знизити тарифи на газ

21 січня у Тернопільській обласній раді відбулось позачергове засідання, під час якого ухвалили звернення до керівництва держави стосовно зростання тарифів на основні комунальні послуги.

Пленарне засідання обласної ради було скликане за ініціативою фракції «За майбутнє».
На думку першого заступника голови обласної ради та за сумісництвом голови обласного осередку партії «За майбутнє» Володимира Болєщука, тарифна політика Уряду є абсурдною.
– Україна має власний газ, люди за власні кошти газифікували свої домівки, проводили газ у селах, на вулицях, а потім ці мережі стали власністю олігархів. І тепер люди змушені платити олігархам. Хіба це не абсурд? Когось ще дивує, чому люди у розпачі вийшли на протести, – зауважив Володимир Болєщук. – Досі невирішеним залишається питання щодо зниження газових тарифів для теплогенеруючих компаній, а від цього залежить вартість опалення для жителів міст, які користуються послугами централізованого опалення.

? Партія «За Майбутнє» одна з перших втрутилася у владне тарифне свавілля!

✅ На сьогоднішній сесії Тернопільської…

Опубліковано Тернопільщина ЗА Майбутнє Четвер, 21 січня 2021 р.

Депутатка облради від фракції «За майбутнє» Наталія Онишків зауважила, що лише спільними зусиллями можна досягти позитивного результату, зокрема, і у тарифній політиці.

– Спільними зусиллями ми покладаємо надії на те, що зможемо домогтись якихось позитивних результатів і це буде на благо наших громадян, – сказала Наталія Онишків.
Голова обласного осередку Володимир Болєщук також наголосив на тому, що потрібно ставати господарями на власній землі та жити інтересами країни та її громадян. Нагадаємо, що народними депутатами від групи «За майбутнє» був підготовлений проєкт постанови про зниження тарифів та впровадження річного мораторію на їх підвищення.

Помер пес Бєня, якому тернополяни збирали кошти на лікування (ФОТО)

“Яка петарда? Там дріб по всьому тілу!”: 11-річного хлопчика, якого поранили у Тернополі біля школи терміново везуть в Київ (ФОТО)