Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

До Тернополя з концертом приїде російський співак Андрій Макаревич

У Тернополі запланований виступ відомого російського співака Андрія Макаревича.

Концерт музиканта має відбутися 5 травня 2021 року. За попередньою інформацією концертну програму «Yo5» російський рок-музикант представить в ПК «Березіль». Початок о 20 годині.

Квитки вже можна купити в мережі інтернет та касах Тернополя. Вартість від 700 до 1900 грн.

Довідка:

Андрій Макаревич з програмою «Yo5» в Тернополі!

Жителі та гості Тернополя! Легендарний музикант Андрій Макаревич готовий відкрити для вас свою душу та дати сольний концерт 5-го травня 2021 року з програмою Yo5 в Тернопільському міському палаці культури «Березіль».

Андрій Макаревич – феноменальний радянський та російський рок-музикант, фронтмен легендарного гурту «Машина времени», один з батьків радянського рок-н-ролу. На піснях великого артиста виросло не одне покоління людей, а «Машина времени» ще з 1969 року впевнено їде своєю дорогою та несе у цей світ радість, любов та мир.

З 1985 року Андрій Макаревич почав гастролювати також з сольними проектами в «бардівській манері» та випустив декілька альбомів. А вже 15 років Андрій Макаревич активно виступає з джазовою програмою Yo5. Разом з ним на сцену підіймалося досить багато музикантів. «Оркестр Креольського Танго» починав скромно, семеро – але досить скоро розрісся до бігбенда з повною духовою секцією. А «L.O.V.E – Пісні про любов», «Yiddish Jazz» з самого початку такими і створювалися, там брали участь не тільки духові групи, але і по кілька вокалістів! І ось тепер Андрій Макаревич вирішив зробити наступний крок і випробувати новий формат. Зовсім інший!

У своїй новомій джазовій програмі «Yo5» разом з Андрієм Макаревичем грають: Євген Борець — рояль, Сергій Хутас — контрабас, Давид Ткебучава — барабани і Тимур Некрасов – духові інструменти. В репертуар «Yo5» увійшли композиції як «Машины времени» так і інших сольних проектів Андрія Макаревича. Прем’єра нової програми пройшла у вересні-жовтні 2015 року в ході концертного туру по Швеції і Фінляндії.

«Я завжди вважав, що чим ясніше думка, тим менших образотворчих засобів вона вимагає. Це стосується будь-якого виду мистецтва. І взагалі якщо раніше і доводилося грати в мінімалізм – то в основному через те, що більше не вміли. Тепер картина інша – ці музиканти вміють дуже багато, тому їх мінімалізм – не вимушений, а усвідомлений» – Андрій Макаревич.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал “Тернопільські новини 24/7”

“Махав хрестом і брехав”: як у Тернополі священник вкрав вазон прямо під час освячення (ФОТО)

Коронавірус на Тернопільщині: за добу померло 4 людини