Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Словаччині жінка стримувала грабіжника оральним сексом, щоб не втік до приїзду поліції

У Братиславі 36-річна громадянка Чехії дуже в незвичний спосіб допомогла затримати грабіжника, який спробував пограбувати сейф автозаправки. 

У Братиславі (Словаччина) горе-злодій пограбував місцеву заправку, але втекти не зміг. А все завдяки місцевій жительці, яка знайшла спосіб затримати його до приїзду поліції – жінка запропонувала хлопцеві оральний секс, і той погодився.

План перехоплення ледь не зірвався – копи приспіли в останній момент, повідомляє Апостроф з посиланням на місцевий телеканал Noviny.

24-річний громадянин Сербії увійшов в магазин при заправці і зажадав у співробітника віддати йому гроші з каси. Забравши готівку, хлопець взявся за сейф.

Користуючись нагодою, співробітник магазину вибіг з будівлі через чорний вхід, щоб викликати поліцію. Водночас, чи то на щастя грабіжника, чи то навпаки, в заклад увійшла відвідувачка. Швидко оцінивши ситуацію, вона зважилася на крайні заходи.

Жінка запропонувала злодієві зайнятися оральним сексом просто тут і зараз. Недовго думаючи, хлопець погодився, про що напевно буде згадувати в суді. Поліція застала пару просто на підлозі магазину, і як виявилося, копи приспіли в останній момент – героїня передала їм стійкого серба зі словами: “Тепер він ваш, я більше не можу”.

Судячи з усього, поліцейські не стали проявляти таких ніжностей, і тут же відібрали у хлопця все, що він встиг вкрасти. Грабіжника доставили в місцевий відділок, де йому належить дочекатися суду.

Дива українського правосуддя: суд скасував новий правопис

У Тернополі з квартири викрали сейф: збитки 300 000 грн