Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Любомир Крупа ініціював звернення обласної ради стосовно створення нового військового закону

Представник фракції «За майбутнє» у Тернопільській обласній раді Любомир Крупа ініціював звернення до керівництва держави стосовно створення нового Закону про територіальну оборону України.

Про це політик  повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі. Відтак, депутат зазначив, що війна в Україні триває вже 7 рік поспіль, а важливого закону про територіальну оборону немає й досі. Тому, за доцільним вважає, що його необхідно створити.
– На сьомому році війни немає Закону про територіальну оборону України.

Підготував звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента і Верховної Ради України щодо прийняття такого закону,- написав Любомир Крупа. – Україна у 2014 році зазнала вторгнення на свою територію військ Російської Федерації. Силами патріотів просування ворожих військ і їх колаборантів було зупинено. Правда, ціною збереження суверенітету стали тисячі вбитих і десятки тисяч покалічених наших співгромадян. На жаль, війна триває, громадяни України мають бути готові відстоювати територіальну цілісність нашої держави і таких охочих велика кількість. Тільки коли ми будемо готові нанести ворогові максимальних втрат, ми переможемо і нас будуть поважати! Слава Україні!


Смертельна аварія у Тернополі: чоловік після удару потрапив під колеса іншого авто (ФОТО)

У Тернополі мама відпустила дитину йти самому до батька: хлопчик пропав