Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Туреччині знайшли закатованою з пакетом на голові 25-річну українку (ФОТО)

У Туреччині у власному будинку знайшли мертвою 25-річну громадянку України Христину Новицьку. На голові в дівчини був поліетиленовий пакет, а руки – скуті за спиною в наручниках.

За даними правоохоронців, вона померла декілька днів тому. Про деталі злочину, який трапився в курортній провінції Мугла, повідомляють турецькі видання Sabah і Hürriyet.

Зазначається, що Христина з 30 грудня не виходила на зв’язок із матір’ю, яка живе в Україні. Після Нового року, 2 січня, жінка попросила сусідів доньки перевірити, чи все з нею гаразд. Не достукавшись до дівчини, ті викликали поліцейських, які проникли в будинок за допомогою слюсаря.

Відомо, що Новицька жила сама в котеджному містечку в районі Ескічешме біля Бодрума, де в літній час часто відпочивають знаменитості. Водночас узимку в тих краях досить безлюдно, особливо під час пандемії і новорічного карантину.

Видання наголошують, що по сусідству з українкою в Муглі живе відомий турецький актор і телеведучий Альп Кірсан (його апартаменти розташовані в тому ж котеджному містечку). Саме він написав про трагедію з дівчиною в своєму Twitter, супроводивши твіт хештегом #KadinaSiddet – “ні насильству проти жінок”. Так новина розійшлася всіма турецькими медіа.

У своєму повідомленні Кірсан назвав її росіянкою, а вже в коментарях його поправили, уточнивши, що Христина Новицька – громадянка України.

Скриншот

За фактом смерті Христини Новицької було взято свідчення двох осіб, а “під слідство” – камери відеоспостереження поблизу. Тіло дівчини відправили в інститут судової медицини для встановлення точної причини її смерті.

Турецькі ЗМІ пишуть, що слідчі повинні з’ясувати, “був інцидент самогубством або вбивством”. За інформацією медіа, слідство розглядає також версію, нібито дівчину міг вбити її хлопець.

Джерело.

В Італії знайшли мертвою українку, яка мріяла повернутись додому (ФОТО)

На Тернопільщині за добу померло 5 людей, які мали коронавірус