Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Дякуємо тобі за всі миті прожиті разом”: у Тернополі поховали відомого музиканта

У Тернополі на Микулинецькому кладовищі поховали гітариста Валерія Ільківа, який помер 13 грудня.

До Тернопільської лікарні швидкої допомоги Валерія госпіталізували 9 грудня через хворобу підшлункової залози. Про це повідомив його батько Микола Ільків.

“Валерій залишиться в наших серцях світлою, доброю людиною, неперевершеним музикантом і вірним другом. Його музика житиме вічно. Дякуємо тобі за всі миті прожиті разом, любимо тебе друже”, – каже лідер гурту “Джевелін” Назар Видиш.

Через смерть тернопільського гітариста Валерія Ільківа, його батько звернувся в поліцію. Про це чоловік повідомив 14 грудня. Каже, зробив це, бо вважає, що його сина неправильно лікували в Тернопільській лікарні швидкої допомоги. Наразі коментувати ситуацію батько Валерія Микола Ільків відмовився. Медична директорка лікарні швидкої допомоги Світлана Вус каже, лікували пацієнта згідно з протоколом:

“При огляді в приймальному відділенні чергових лікарів-хірургів, терапевта, анестезіолога, пацієнту було поставлено діагноз “гострий некротичний панкреатит, стадія динамічних порушень, панкреатогенного шоку”. Це є дуже швидкий перебіг даного захворювання, який привів до некрозу підшлункової, тобто, її відмирання. Пацієнт відразу був госпіталізований у відділення анестезіології і інтенсивної терапії. Йому проводили всі відповідні обстеження, було призначене лікування, прийнята відповідна тактика ведення даного пацієнта. Неодноразово скликався консиліум, не дивлячись на всі проведені обстеження, він помер. Відкрита кримінальна справа, тіло з медичною документацією передано на судово-медичну експертизу, яка дасть відповіді на всі запитання”.

Заступник речника Нацполіції області Андрій Василик розповів, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 140 ККУ – неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником, інформує Суспільне.

У центрі Тернополя чоловік жорстоко поводився з собакою (ФОТО)

Тернополянин розрахувався на АЗС тисячею фальшивих доларів (ФОТО)