Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Україна з тернополянами у складі поки провалює старт сезону в біатлоні

Сьогодні звершився етап Кубку світу з біатлону в Контіолахті (Фінляндія).

В останній день змагань відбулися чоловіча естафетна гонка та гонка переслідування серед жінок. Поки наші спорсмени не радують своїх уболівальників вдалими виступами — в естафеті українці з ексериментальною розстановкою на етапах (тернополянин Дмитро Підручний закривав другий) фінішували десятими.

У гонці переслідування були певні сподівання на досвідчених тернополянку Олену Підгрушну і Валю Семеренко, однак перша зробила на кожному з чотирьох вогневих рубежів по одному промаху і фінішувала 41-ою, а друга схибила на вогневих рубежах аж 9 (!) разів і навіть не фінішувала.

На такому тлі 12 місце Дарини Блашко з одним промахом можна вважати непоганим результатом, і наразі місця на межі першої десятки є своєрідною стелею для наших дівчат. До речі, саме екс-білоруска нині є найкращою в нашій збірній у загальному заліку Кубка світу, посідаючи 22 місце.

Тренери нашої команди нині намагаються пояснити провальний старт, називаючи відразу кілька причин — від безвиїзої підкотовки до сезону в Карпатах через пандемію до відсутності своїх набоїв на змаганнях. Як би там не було, але стартовий етап з “контіолахтинською стіною” на трасі нашій збірній в актив не занесеш…

 

На Тернопільщині горіла старовинна церква, яка є пам’яткою архітектури (ФОТО)

У Заліщиках мер і секретар міськради представляють «Європейську Солідарність»