Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська обласна рада обрала голів комісій та затвердила склад президії

Сьогодні, 3 грудня, відбувається сесія Тернопільської обласної ради, на якій триває формування керівних структур головного органу місцевого самоврядування області. Зокрема депутати обрали голів комісій та затвердили склад президії.

Отож, головами постійних комісій Тернопільської обласної ради обрано:

  1. Головою комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, запобігання корупції та здійснення демократичного цивільного контролю за сектором безпеки, оборони та правоохоронними органами. обрано «свободівця» Олега Сиротюка.
  2. Головою комісії з питань бюджету Олега Щиголя із «Довіри».
  3. Головою комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства Любомира Білика («Європейська Солідарність»).
  4. Головою комісії з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства, дитинства Володимира Семереза («Слуга народу»).
  5. Головою комісії з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та розвитку села Василя Вислоцького із «Європейської Солідарності».
  6. Головою комісії з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування Петра Гадза («Довіра»).
  7. Головою комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Володимира Мисика («Свобода»).
  8. Головою комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності Василя Хомінця («За Майбутнє»).
  9. Головою комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, архітектури, будівництва, транспорту, енергетики, дорожнього та житлово-комунального господарства Святослава Лебонтова («За Майтутнє»).
  10. Головою комісії з питань соціального захисту населення та учасників АТО/ООС і членів їх сімей Наталія Марків («Батьківщина»).

До складу президії увійшли голова обласної ради та його заступники, а також голови фракцій та комісій. Зокрема голова Михайло Головко, заступники — Володимир Болєщук й Ігор Сопель. Голови фракцій: Степан Барна («Європейська Солідарність»), Марія Чашка («Свобода»), Олег Боберський («За Майбутнє»), Ярослав Захарків («Слуга народу»), Василь Деревляний («Батьківщина»), Ігор Гайдук («Довіра»). І вищеназвані голови комісій.

У Тернополі за один день побили двох людей: на одного чоловіка напали з кулаками біля під’їзду, в іншого кинули скляною банкою

ДТП на Тернопільщині: водій порушив правила і виїхав на зустрічну смугу (ФОТО)