Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сильні пориви вітру, ожеледиця, туман і мряка: жителів Тернопільщини просять бути обережними

Ñèëüíûé òóìàí â Êèåâå, â ñðåäó, 10 äåêàáðÿ 2014 ã. Ôîòî Âëàäèìèðà Ãîíòàðà / ÓÍÈÀÍ
До 9 грудня на території Тернопільської області триматимуться сильні пориви вітпогру, ожеледиця, туман і мряка.

Середньодобова температура повітря триматиметься в рамках   +5/–7 градусів тепла протягом доби. На Тернопільщині оголошено ІІ рівень небезпеки – помаранчевий. Тернополян просять бути обережними та обачними, повідомляє “Тернопіль житлово-комунальний”.

Пішоходам та водіям нагадують про необхідність дотримання правил дорожнього руху та закликають бути більш обережними при пересуванні вулицею. Погода сприяє утворенню так званої “кірки”, яка особливо небезпечною є на тротуарах.

Комунальники спільно із фахівцями відділу технагляду здійснюють чергування і у вихідні, і у нічну частину доби, щоб оперативно реагувати на погодні прояви та оперативно приймати рішення щодо виконання привентивних заходів на проїжджих частинах доріг міста. Готова до роботи у зимовий період і спецтехніка підрядних організацій, а також обслуговуючих підприємств.

Рекомендуємо водіям транспортних засобів утриматися від поїздок по місту без необхідності, для тих, хто ще цього не зробив – замінити шини на зимові та суворо дотримуватись “Правил дорожнього руху”. Мешканців житлових будинків для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій просимо утриматися від паркування транспортних засобів в дворах. Пішоходів просимо звернути увагу на наявність протектора у взутті і перейти на так звану «зимову ходу».

Затримали двох підозрюваних у резоннсному вбивстві і здійсненні важких злочинів на Тернопільщині

“Кохала одного, а жила з іншим”: любовний трикутник смерті на Тернопільщині (ВІДЕО)