Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Повідомили офіційно, чи дійсно кондуктор виштовхав з тролейбуса хлопчика: результати службової перевірки

Нещодавно тернопільські ЗМІ повідомляли про інцидент із хлопчиком, якого кондуктор виштовхнув із тролейбуса.

На сайті Тернопільської міської ради з’явилась інформація стосовно дослідження обставин справи та проведення службової перевірки.
“Відповідно до наказу управління транспортних мереж та зв’язку Тернопільської міської ради №29 від 10.12.2020р., управлінням проведено службове розслідування щодо публікації громадянки у соціальній мережі Facebook щодо дій кондуктора тролейбусного маршруту №2”, – повідомляють на сайті.

Під час перевірки, було проведено ряд хзаходів. Згідно із письмовими поясненнями кондукторів і водіїв, які працювали 8 грудня на тролейбусних маршрутах №2 та №11, а також наданої офіційної інформації “КП “Тернопільелектротранс”, факт інциденту, описаний у публікації, не підтвердився. Зібрану інформацію передано керівництву ЮП ВПП Тернопільського ВП ГУ Національної поліції в Тернопільській області.

Окрім того, на сайті зазначають, що автор публікації-скарги, яка і стала інфоприводом для ЗМІ та фактом, що передував службовій перевірці,  на телефонні дзвінки працівників управління транспортних мереж та зв’язку не відповідає.

“5 хвилин без маски – і все…” : жінка розповіла про “медсестер-космонавток”, які допомогли їй подолати COVID-19

Коронавірус на Тернопільщині: за добу 280 хворих та двоє померло