Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Найжахливіші аварії 2020 року на Тернопільщині

У 2020-ому кількість автомобільних ДТП значно скоротилася у порівннянні з минулим роком через значний період пандемії. Однак аварій, від яких волосся на голові стає дибки на Тернопіллі (і не лише) все ж вистачало…

15 січня — зіткнення легківки і трактора з цистерною

Ця ДТП трапилася вранці 15 січня в селі Нижні Луб’янки на трасі Тернопіль-Ланівці. Одну людину у важкому стані, ще двох з тілесними ушкодженнями різної складності госпіталізували до лікарні. За попередніми даними, водій автомобіля Opel Astra на слизькій дорозі не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в трактор з цистерною.

На момент автопригоди в салоні іномарки окрім водія була ще його дружина, а також пасажир, якого підібрали на зупинці. В результаті удару кермувальника легкового авто у важкому стані госпіталізували до лікарні. В його дружини забої та підозра на перелом руки. У пасажира легкі тілесні ушкодження.

8 березня — зіткнення ЗАЗ і VOLKSWAGEN

П’ятеро людей постраждало через аварію на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» в Тернопільському районі, коли не розминулися автомобілі ЗАЗ-110307 та VOLKSWAGEN VENTO. За попередньою інформацією, водій ЗАЗ, 1995 року народження, не впорався з керуванням, автівку занесло на мокрому асфальті і викинуло на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру транспортний засіб врізався в іномарку під керуванням львів’янина. Тілесні ушкодження, переломи отримали водій та троє пасажирів з ЗАЗ. Потрапив до лікарні і чотирирічний хлопчик з VOLKSWAGENа.

23 червня — у результаті зіткнення ВАЗ-2106 і вантажівки DAF загинули наречені

Двоє людей загинули в аварії, яка сталася близько 14 години на автодорозі Тернопіль-Ланівці, біля села Вишгородок на Лановеччині. Це водій і пасажир легківки ВАЗ. Як виявилося пізніше, хлопець і дівчина, які сподівалися незабаром одружитися.

“Водій ВАЗу виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажівкою DAF. Внаслідок цього водій і пасажир загинули на місці до приїзду швидкої”, – розповіли тоді у Нацполіції.

2 липня — ДТП з автобусом, в якому їхали тернопільські заробітчани

Масштабна аварія сталася у Польщі: — автобус з Тернополя зіткнувся із вантажівками. У автобусі,  їхали громадяни України.
“На автодорозі №1 поблизу міста Богуславіце Ченстоховського повіту Сілезького воєводства сталося ДТП за участю вантажівок й автобуса українського перевізника. У ньому перебувало близько 40 громадян України. Внаслідок аварії пошкодження різного ступеня отримали 16 осіб, з яких шість осіб госпіталізовано, одна з них перебуває у критичному стані”,- повідомили у консульстві. Дітей серед постраждалих немає. Постраждалих із серйозними травмами евакуювали медичними вертольотами.”

10 вересня — у Тернополі загинув чоловік на моноколесі

Аварія трапилася на проспекті Степана Бандери. Потерпілий їхав проїжджою частиною на моноколесі, коли його зачепив маршрутний автобус. Врятувати чоловіка не вдалося. Він помер дорогою до лікарні.

30 листопада — шестеро травмованих, одна людина загинула

На купу металобрухту перетворилися автомобілі в результаті ДТП. Розтрощені вщент машини, травмовані молоді люди, та смерть водія – такі наслідки аварії в Кременецькому районі. 30 листопада близько 21:00 на автодорозі Почаїв-Зборів, біля села Лосятин не розминулися автомобілі AUDI та MERCEDES Sprinter. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, рятувальники та бригада екстреної медичної допомоги. За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в мікроавтобус.

В результаті удару від передньої частини AUDI нічого не залишилося. Рятувальникам довелося вивільняти людей з металевої пастки. Аварія завершилася летально для водія AUDI. Чоловік, 1994 року народження, помер дорогою до лікарні. Його трьох пасажирів – молодих людей віком 18-19 років госпіталізували до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

На місці отримав меддопомогу і 19-річний кермувальник з MERCEDES Sprinter, а його двох 20-річних пасажирів також госпіталізували.

 

Смертельна аварія у Тернополі: водій на “Опелі” збив людину (ФОТО)

У центрі Тернополя вантажівка застрягла в асфальті (ФОТО)