Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Коли допомагає остеопатія?

Цей медичний метод має величезну сферу оздоровчого впливу на людський організм.

Він допомагає покращувати працездатність організму, виправляти вади анатомічної структури тіла. Лікар остеопат в Києві – це фахівець, який не має нічого спільного з мануальною терапією і допомагає багатьом людям поліпшити своє здоров’я. 
Коли людині необхідний сеанс остеопатії? 
Спеціаліст в першу чергу при діагностиці та лікуванні робить акцент на спинному мозку, адже він впливає на весь опорно-руховий апарат. Остеопатія з великою ймовірністю допомагає визначити першопричину виникнення недуги, а не тільки прибирає неприємні симптоми. 
Терапія допомагає пацієнтам, які стикаються з різними типами захворювань. Наприклад, до них можна віднести ті, які пов’язані з м’язово-скелетною системою і нейро-вегетативною.
Остеопати впевнені в тому, що якщо виникають болі в тілі, то вони є симптомами прихованих недуг. Не рідкісні випадки, коли довго шукають справжню причину хвороби, а вона виявляється в непередбаченому місці.
Наприклад, першопричиною болю в попереку може виявитися проблема з щелепою, а неприємні відчуття в зубах можуть бути результатом захворювання стопи. 

Уважність остеопата до пацієнта
Важливо враховувати, що вже на першому сеансі фахівець зверне увагу на те, яка у пацієнта постава. Також лікаря бажано ознайомити з лабораторними дослідженнями, що показують УЗД і томографію. При цьому, експерт опитає та огляне пацієнта, застосовуючи особливу діагностичну методику.


Суть її полягає в тому, що лікар за допомогою своїх рук може промацати тіло і відчути, де неправильно розташовані кістки або зв’язки. А ось напрямки м’язів підкажуть експерту центру здоров’я і остеопатії, в яких органах можуть виникати збої в роботі. 

Показання для застосування краніосакральної остеопатії 
Завдяки тому, що процедура має дуже м’який вплив на організм, її можна застосовувати навіть для немовлят. Якщо порівнювати краніосакральну терапію з мануальним впливом, то перша не викликає болів у процесі лікування. 
У яких випадках рекомендується звернутись до дитячого остеопата?
Нетримання сечі. Судоми і епілепсія. Порушення уваги. Неврологічні захворювання. ЛОР-недуги. Болі в голові. Хвороби шлунка. 
Звичайно, в деяких ситуаціях краще утриматися від походу до остеопата. Наприклад, онкологія, тромбоз або при важких інфекціях найкраще буде проконсультуватися зі сімейним лікарем.

В Україні буде повний локдаун – 100%: в РНБО назвали можливі дати

У Тернополі водій не впорався з керуванням і розтрощив дорогий “Порш” (ФОТО)