Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Для нас з чоловіком був дуже важкий рік”: дружина Віктора Павліка поскаржилася на життя

Катерина Репяхова, яка є дружиною співака із Тернопільщини Віктора Павліка, вирішила підвести підсумки року і трохи поскаржитися на життя шанувальникам.

Дружина артиста написала пост в Instagram, в якому розповіла, що у неї з Віктором був дуже важкий рік. Проте Ірина повідомила, що дуже рада, адже довела своїм хейтерам та критикам, що вона вийшла за Віктора Павліка не через гроші. “2020 для нас з чоловіком, однозначно, з усіх наших п’яти, – найважчий рік. Ми пережили відсутність роботи, смерть, скасування весілля, складне фінансове становище… Але цей рік показав, що я люблю свого чоловіка точно не за звання або кількість грошей (як багато хто мене дорікали)”, – написала Катерина Репяхова у соцмережі.

Дружина Віктора Павліка виразила надію, що в 2021 році все складеться значно краще і клопіт підуть назавжди.До слова, Віктор Павлик був одружений тричі. У нього є троє дітей: син Олександр від першої дружини Лідії, дочка Христина від другої дружини Світлани і син Павло від дружини Лариси, що помер цього року, хворіючи на онкологію.

Файне свято у файному місті: новорічні знижки в «АТБ» триватимуть майже місяць!

У Новорічну ніч Тернополем курсуватиме транспорт