Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Де замовити напої для домашньої вечірки, корпоративу? Drinks delivery від Файного Міста

Напередодні новорічних свят усі активно готуються і планують вечірки. Зазвичай у цей час завжди багато клопотів не тільки вдома, але й на роботі, а хочеться встигнути все! Потрібно не лише подбати про святковий стіл і приготувати страви, але й обрати міцні напої. Заощаджуйте час, замовляйте доставку!

І хоча святкування й проведення вечірок і корпоративів цього року у закладах громадського харчування скасували, люди збираються на свято вдома або в офісі. Доставка напоїв виручить всіх заклопотаних і потішить завбачливих, ніякої паніки, вечірка з друзями чи колегами пройде вдало!

Які напої замовити на доставку пропонує мережа Файного?

У кожного свій смак і вподобання, комусь подобається легкі ігристі чи коктейлі, іншим смакує міцний алкоголь у чистому вигляді або з добавками. Файне догодить кожному! Які напої замовити пропонують:

Перейти на сайт Сім’ї ресторанів Файного міста для замовлення

  • Віскі Johnnie Walker, Bell’s, бурбон
  • Сухий джин Gordon’s. До нього ще пропонують Швепс, можна приготувати джин-тонік!
  • Сет для приготування коктейлю Апероль Шпріц — просекко Mionetto та Апероль.
  • Текіла Espolon Blanco. Доставка алкоголю у м. Тернопіль від Файного можлива сетами, до текіли замовте сангріту, яку готують у закладах мережі.
  • Ром Captain Morgan.
  • Виноградний бренді Metaxa.
  • Ігристе Marengo тощо.

У наявності є різні напої на замовлення, ціни приємні. Також є горілка українських брендів “Перша гільдія” та “Козацька Рада”, соки в асортименті, кола і швепс. Подбайте за можливості завчасно про лід, і нумо готувати коктейлі! Таким чином, Ви зможете за лічені хвилини підготуватися до свята, для цього навіть не потрібно виходити з дому чи офісу! Сім’я ресторанів Файного Міста пропонує топові позиції, що найбільше імпонують українцям. Є бюджетні, середньої вартості та елітні напої, що прикрасять і доповнять кожну вечірку!

Доставка алкоголю: чи вигідно замовляти в Сім’ї ресторанів Файного міста?

Так, і на це є кілька причин. По-перше, доставка алкоголю дозволяє не відволікатися від інших справ. По-друге, вартість та асортимент алкогольних напоїв дозоляють задати тон всій вечірці у потрібному темпі!

Мережу Файне Тернопіль обирає ще й за його оперативність та обережність у доставленні замовлень. Кур’єри ввічливі та пунктуальні — про це знає кожен тернополянин! Отже, переваги очевидні:

  1. Чудовий вибір міцного та легкого алкоголю.
  2. Доступні ціни, власне, як і завжди і на все у Файному!
  3. Швидке обслуговування, кур’єри дотримуються правил під час карантину.

До речі, Ви можете обрати не лише напої, доставка також є на страви італійської, української, паназійської кухонь. Зверніть увагу на готові сети для великих компаній, адже це гарна ідея, як “вбити двох зайців” одразу! Замовити можна до 21:20, тобто навіть неочікувана та незапланована вечірка не залишиться без гідного доповнення! Для доставлення мінімальна покупка має бути від 200 грн, якщо Ви мешкаєте у Тернополі, і від 300 грн, якщо за межами міста.

Обирайте на сайті чи у застосунку алкоголь, а доставка кур’єром дозволить не виходити на вулицю за такої холодної погоди до крамниці! Вартість послуги лише 30 грн для тернополян і 50 грн для заміських мешканців. Замовляйте разом з колегами напої на суму від 450 грн (за місто від 500 грн), і Вам привезуть пакунок безкоштовно! Тобто, Ви ще більше можете заощадити на підготовці до корпоративу чи домашньої вечірки разом із Файним Містом!

 

 

У Тернополі померла лікар-педіатр: колеги приголомшені

На Тернопільщині виявили небезпечну гірлянду