Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Красуня з Тернополя посіла високе місце на “Arnold Classic”

Відомий тренер Віктор Мацикур розповів по блискучий виступ своєї підопічної.

«Пишаюсь своєю вихованкою Яною. Два тижні тому вона виборола 4 місце на одному з самих престижних турнірів в світі “Arnold Classic”, титул якого часто прирівнюють до титулу Чемпіона світу.

Турнір проходив в Іспанії, місті Санта Суссана, Яна виступала в традиційній для себе категорії «фітнес бікіні». Три роки тому вона приїхала з Нідерландів, де зараз проживає, у свій рідний Тернопіль і за півроку, практично «з нуля» (хіба що досвід танців був потрібен для граційного дефіле на сцені) з моїми тренуваннями, у тоді ще нашому з дружиною залі «Vitamin Gym” Яна зробила чудову для дебюту форму та стала фіналісткою на Чемпіонаті України (на другому фото).

Після такого вдалого та позитивного старту я був впевнений – Яна продовжить після повернення в Амстердам працювати та вдосконалюватись.

За цей період вона кілька разів перемагала на чемпіонаті Нідерландів, на турнірі легендарної Джудіт Бергман. І ось фінал «Arnold Classic”.

Чудовий приклад цілеспрямованості і це при відсутності тренера останнім часом! Хоча мушу додати, що Яна тоді ж завершила навчання на моєму курсі і зараз сама є тренером у одному з місцевих залів у Амстердамі», — написав Віктор Мацикур у соцмережі.

 

Тернопільські біатлоністи на чемпіонаті в Буковелі відбираються до збірної України

“Ален Абіє, Хадіча і Павло”: якими іменами називали дітей жителі Тернопільщини у 2020 році