Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Холостяк з Тернополя розповів, на що найбільше звертає увагу в зовнішності жінки (ФОТО)

Нещодавно стартувало нове шоу “Холостячка”. Серед 12-х чоловіків, що поборються за серце красуні є і тернополянин Назар Дзівульський.

На своїй сторінці в Instagram хлопець написав, на що найбільше звертає увагу в зовнішності жінки.

“Виділив 3 речі: Першим ділом при зустрічі я дивлюсь на очі. Їх глибина говорить дуже багато про людину. Мені здається, я можу відразу прочитати, на скільки вона щира та харизматична. Далі дивлюсь на губки. Особливо, якщо вони звабливо розпливаються у посмішці. Також звертаю увагу на тендітні руки. Люблю жіночі акуратні доглянуті ручки”, — написав Назар Дзівульський.

Нагадаємо, що на телеканалі СТБ стартувало нове шоу – Холостячка. За серце красуні буде боротся 12 чоловіків. Серед низ моушин-дизайнер з Тернополя Назар Дзівульський.

До проєкту Назар уже був одружений. Тоді хлопець успішно займався своїм бізнесом, мережею магазинів оптово-роздрібної торгівлі, тримав власний бізнес-журнал і тренажерний зал у Тернополі. Але заради колишньої дружини Назар усе покинув і спробував почати новий бізнес у В’єтнамі, на батьківщині коханої, а пізніше – у Харкові. Але у фіналі, після розлучення, він залишився без квартири, машини і прибуткової справи. Учасник Холостячка 2020 вирішив почати життя з чистого аркуша: Назар відучився на моушен-дизайнера й активно розвивається в цьому напрямку.

Група ризику: на Тернопільщині зафіксували п’ять спалахів коронавірусу

Коронавірус на Тернопільщині: за добу чотири летальних та 146 хворих