Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Польщі з’явилася онлайн-гра за мотивами ДТП з українцями

З’явилася онлайн-гра про ведмедя за мотивами інциденту, що стався минулого тижня за участі 2-х українців та одного узбека в Мазовецькому воєводстві.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на Telegram-канал “Така Польща”, тоді на території гміни Константін-Єзьорна зіткнулися три автомобілі: BMW, Mercedes i Toyota.

Водії, 34-річний та 29-річний громадяни України й 25-річний громадянин Узбекистану, розповіли поліції, що причиною ДТП став…ведмідь, який перебігав дорогу. Таке пояснення дуже здивувало поліцейських, бо останнього ведмедя на Мазовшу бачили аж наприкінці 17-го століття.

Словам 3-х чоловіків не повірили, а попередні висновки вказували на те, що ДТП могла бути спровокована навмисне з метою отримання грошей у вигляді відшкодування. Одного з учасників інциденту затримали.

Поки триває слідство, вже з’явилася інтерактивна гра про ведмедя з місцевості Константін-Єзьорна, який  повинен перейти через дорогу і спровокувати якнайбільше аварій автомобілів та отримати відшкодування. При цьому треба пильнувати, щоб ведмідь не потрапив під колеса.

Від сьогодні українців без масок штрафуватимуть на місці

“Чи може бути рознощиком коронавірусу той, хто вже перехворів”: Комаровський дав чітку відповідь