Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська “Нива” “розписала” нульову нічию з “Миколаєвом”

У поєдинку 13-го туру Першої ліги 15 листопада тернопільська “Нива” на своєму полі приймала МФК “Миколаїв”.

Команди підійшли до звітної зустрічі в гарному настрої. В попередньому турі перемогли як “Нива”, так і “Миколаїв”. Тернополяни на виїзді несподівано перемогли житомирське “Полісся” (1:0), а команда Іллі Близнюка розгромно перемогла ВПК-Агро (4:0). Перед цим туром “Нива” йшла дев’ятою, а “Миколаїв” займав шосту позицію чемпіонату.
Гості почали трохи активніше, але матч довгий час проходив без будь-яких пам’ятних моментів біля воріт тієї чи іншої команди. Корабели намагалися діяти першим номером з командою, яка ще в минулому сезоні грала у Другій лізі, але організація гри “Ниви” не дозволяла Миколаєву відчувати себе комфортно. Тернополяни активно контратакували, змушуючи суперника діяти обережно.
По закінченню півгодини гри непогано пробивав Вадим Яворський із середньої дистанції, але м’яч прийняв на себе захисник “Ниви”. Аналогічним епізодом відповіли і господарі, коли до мети так і не дістався постріл Дмитра Скакуна. На 34-й хвилині Корабели мали найбільш небезпечний шанс відзначитися в першому таймі, коли під час плутанини в чужій штрафній з близької відстані пробив Богдан Куксенко – м’яч вдарився в захисника майже на лінії воріт. Можна також згадати спробу від Яворського з-за меж штрафного – легко з ударом впорався Єрмолов. Команди пішли в роздягальні без забитих м’ячів.
Після перерви “Нива” практично відразу створила небезпечний момент біля чужих воріт, але не вдалося Ігорю Гаталі потрапити у ворота метрів з 15-ти – над воротами Агаларова полетів м’яч. “Миколаїв” відповів просто шикарним ударом здалеку з боку Богдана Кушніренка – з-під поперечини довелося діставати круглого Єрмолову. Але ж міг вийти хороший претендент на звання найкращого гола туру.
За десять хвилин до кінця матчу Олег Хруставка обрізався і збив Паламаря поблизу власного штрафного, за що був видалений. Втім, реалізувати небезпечний штрафний Корабелам не вдалося – Богдан Куксенко пробив у стінку, та й добивання від нього заблокував один із захисників тернополян. Трохи пізніше знову небезпека виходила саме від Куксенка, який бив з розвороту, але виручив свою команду Єрмолов.
Фінальний свисток арбітра зафіксував нульову нічию двох команд з середини таблиці. Напевно команда Ігоря Білана не особливо засмучена таким підсумком матчу, а ось Миколаїв втратив шанс наблизитися до лідируючої групи.

У Тернополі звільняють з-під бетону забуту підземну річку (ФОТО)

“Вийшов з вантажівки та переходив дорогу”: смертельна аварія біля Тернополя (ФОТО)