Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сергій Надал знову став міським головою Тернополя з рекордним показником

У Тернопільські міській раді формується коаліція з партій, які підтримують політику діючого мера. А столичні експерти вже заговорили про загальноукраїнський «пояс Свободи»

Тернопільська ТВК оголосила офіційні результати виборів. Тернополяни втретє поспіль обрали мером Сергія Надала. При цьому проголосували за нього з рекордним показником 74,59 %.
Розрив з 2 місцем у 13 разів
Закономірний показник виборів міського голови Тернополя – розгромна перемога чинногоміського голови. У 2020 році за Сергія Надала проголосувало 74,59 тернополян, які взяли участь у голосуванні. Для прикладу, у 2015 році цей показник складав 57, 9 %. Бачимо закономірну тенденцію зростання рівня підтримки Сергія Надала за кожні 5 років каденції. Ще один рекордний показник Сергія Надала – це його розрив з другим місцем. Найближчий конкурент відстав більш ніж у 13 разів. Тернополяни не бачать альтернативи чинному меру.
Протернопільська коаліція у міській раді
Ще один закономірний показник виборів до міської ради. Успіх політичних сил, які публічно задекларували підтримку політики Сергія Надала щодо продовження позитивних перетворень у Тернополі. Всеукраїнської Об’єднання «Свобода», партія «Порядок. Відповідальність. Справедливість». Ці політичні сили здатні сформувати у міській раді протернопільську більшість, що буде працювати в єдиній команді з міським головою. Для Тернополя це позитивна тенденція. Тепер міська рада буде місцем конструктивного діалогу. Її буде важче використовувати для ведення політичних чвар.
Український «пояс Свободи»
Третя закономірність місцевих виборів вже на загальноукраїнському рівні. Із значним відривом від конкурентів перемогли також мери Івано-Франківська та Хмельницького, що свого часу у своїх кампанія використовували приклад Сергія Надала, як успішний досвід націоналіста в управлінні місто. Столичні експерти вже говорять, що в Україні утвердився «пояс Свободи», який у майбутньому має всі шанси для розширення.
Також дуже цікавий факт, що саме ВО «Свобода» чи не єдиною загальноукраїнською ідеологічною партією з глибокою історією, яку представляють декілька міських голів обласних центрів. У більшості міські голови висувалися за підтримки своїх кишенькових політичних проектів.
Таким чином, місцеві вибори в Україні продемонструвати – саме ВО «Свобода» як загальнонаціональна партія, буде тою політичною силою, яка буде відстоювати інтереси України, як на центральному, так і на місцевому рівнях.

На Тернопільщині у річці жінка побачила мертву маму

Компанія «Креатор-Буд» розпочала продаж квартир у ЖК Krauss Gallery, що у центрі Києва