Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Свободівця” обрали головою Івано-Франківської обласної ради

20 листопада новообрані депутати Івано-Франківської обласної ради провели першу сесію та обрали керівництво.

На посаду «Свобода» висунула Олександра Сича і це була єдина кандидатура. Інші політичні сили своїх представників не заявляли. Шляхом таємного голосування головою Івано-Франківської облради став Олександр Сич.

«Я не буду поступати з точки зору політичної доцільності. Я буду поступати з точки зору прагматичності та корисності для громади області. І так як я вважаю правильним зі свого політичного досвіду» – сказав Олександр Сич.

Відтак, голова обласної ради запропонував на посаду першого заступник Василя Гладія («Батьківщина»), на посаду заступника – Миколу Палійчука («За майбутнє»).
У результаті голосування кандидатуру Василя Гладія підтримали 64 обранці, стільки ж депутатів віддали голоси за Миколу Палійчука
Нагадаємо, згідно з результатами місцевих виборів до Івано-Франківської обласної ради пройшли шість політичних сил: «Свобода» – 21,43% (18 мандатів), «Європейська Солідарність» – 20,24% (17 мандатів), «За майбутнє» – 19,05% (16 мандатів), «Батьківщина» – 16,67% (14 мандатів), «Платформа громад» –11,9% (10 мандатів), «Слуга народу» – 10,71% (9 мандатів).

“В когось нюх та смак пропали, в інших нестерпні головні болі, температура”: спалах коронавірусу у БК “Тернопіль”

З Нового року перестануть діяти соціальні пенсії