Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Повний локдаун в Україні: відомі дати, які розглядає влада

ЗМІ дізналися дати повного локдауну в Україні, які розглядає влада. 

Через стрімке і невпинне зростання кількості нових добових випадків COVID-19 українська влада вже всерйоз  обговорює можливість введення тотальний локдауну в Україні. Для того, щоб запровадити локдаун, в Україні розглядають кілька дат.

Поки є лише версії, відповідного обговорення у Кабміні ще не було. Про це повідомляє УП з посиланням на власні джерела у Кабміні та Офісі Президента.

Одна з ймовірних дат жорсткого карантину – з 25 грудня по 17 січня. Саме ці терміни влада обговорювала з міськими головами та губернаторами напередодні. Проте, динаміка поширення коронавірусу щодня зростає, тому обмеження можуть посилити і раніше. Тому ще один варіант, який розглядає влада – повний локдаун з 7 до 20 грудня.

Наразі це – лише можливі варіанти розвитку подій. Адже станом на 27 листопада остаточного рішення щодо запровадження жорстких карантинних обмежень ще немає. До півночі 30 листопада в Україні діє карантин вихідного дня. У Кабміні це називали “розумною альтернативою” тотальному локдауну. Проте в уряді схиляються до того, аби карантин охопив усі різдвяно-новорічні свята. Рішення про запровадження в Україні локдауну можуть ухвалити вже найближчим часом. Адже карантин вихідного дня був розрахований лише на три тижні.

На Тернопільщині за добу виявили 240 хворих на коронавірус та двоє людей померло

Якою буде мінімальна зарплата у 2021 році