Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вітчизняна та імпортна гідравліка на українському ринку

Гідравлічне обладнання використовує енергію стиснення рідини для перетворення її на силу, що здатна виконувати робочі завдання — піднімати важкі предмети, рухати механізми тощо. Подібні пристрої ідеально підходять для промисловості.

Гідравліка зменшує навантаження на працівників та підвищує ефективність виробництва. На ринку можна побачити вітчизняне обладнання та імпортну продукцію. Тільки невелика кількість українських компаній виробляє гідравлічне обладнання, інші — є постачальниками, наприклад, так як Bulat-Metal.

Використання гідравліки в українській промисловості

Почнемо з того, що гідравліка — це велика кількість пристроїв, що працюють за схожими принципами, але виконують різні задачі. До цієї категорії обладнання відносять: гідронасоси та гідромотори, гідродроселі та розподільники, мастильні станції та багато чого ще. Гідравліка поділяється на дві групи:

  • мобільна;
  • промислова.

Пристрої першого типу можна побачити у спеціальній техніці: снігоприбиральних машинах, землерийках тощо. Промислове гідравлічне обладнання має набагато більші розміри та використовується на виробничих об’єктах — його встановлюють у різних верстатах, машинобудівних комплексах. Воно характеризується великою потужністю та продуктивністю, надійністю та функціональністю. Все, що треба для ефективного виконання промислових задач.

Використання гідравліки на промисловому об’єкті дозволяє:

  • покращити технологічний процес;
  • прискорити виготовлення готової продукції;
  • зменшити витрати на виробництво;
  • збільшити якість та безпечність робіт.

Українське та імпортне гідравлічне обладнання

Наша країна має багато промислових підприємств, на яких активно використовуються гідравлічні механізми. Ринок подібного обладнання містить у собі продукцію вітчизняних брендів та закордонних виробників. До числа останніх належать компанії з Німеччини, Італії, США, Японії, Туреччини. Серед українських виробників можна відзначити «Моторімпекс», «Гідро-Дніпро», «Гидросервис-М». Деякі підприємства сконцентровані на випуску лише певного виду гідравлічного обладнання: наприклад, насосів або гідроциліндрів.

Обираючи між вітчизняною та імпортною гідравлікою, звертайте увагу на її технічні характеристики, розміри, особливості експлуатації та обслуговування. Виготовлені за кордоном пристрої можуть бути більш надійними, але до них важче знайти комплектуючі, або вони не відповідають кліматичним умовам нашої країни. Рекомендуємо обирати обладнання максимально уважно, з повним розумінням нюансів його майбутнього використання.

На українському ринку можна побачити великий асортимент вітчизняної та імпортної гідравліки різного призначення. Довіряйте провідним брендам та постачальникам з хорошою репутацією. Від якості обладнання напряму залежить ефективність виробництва.

Кому з мешканців Тернопільщини “світить” відстрочка від призову?

Коронавірус на Тернопільщині: померло дві людини та ще 177 захворіло