Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Благодійний проект АТБ зібрав перші 10 мільйонів

Стартувавши менше місяця назад національний благодійний проект АТБ зі збору коштів на підтримку онкохворих дітей уже приніс перший вражаючий результат. Так, всього за три тижні зі старту акції «Мене це стосується. А тебе?» в супермаркетах найбільшої вітчизняної торгової мережі була зібрана неймовірна сума – десять мільйонів гривень. Всі ці гроші до останньої копійки будуть спрямовані на допомогу онкохворим дітям.

«Нам вдалося зібрати 10 мільйонів гривень, на які будуть закуплені життєво необхідні ліки та витратні матеріали онкохворим дітям – підопічним фонду «Таблеточки». Ми вдячні всім, хто відгукнувся і не залишився осторонь від нашої благодійної ініціативи. Хто підтримував і брав в ній найактивнішу участь. Нашим партнерам і співробітникам всіх 1 174 магазинів нашої мережі. Кожному нашому покупцеві, який придбав благодійну шоколадку, пакетик чаю або товар, зазначений спеціальним цінником! Дякую вам всім! Разом, ми можемо робити неймовірні речі і реалізовувати самі амбітні проекти!», – повідомив на своїй сторінці в Facebook Борис Марков, Генеральний директор і Голова ради директорів корпорації «АТБ».

Обличчями проекту стали українські зірки Ольга Полякова та DZIDZIO (Михайло Хома).
На більш, ніж двадцяти тисячах кас супермаркетів АТБ в 24-х областях України покупцям пропонують по досить символічною ціною (5 і 7 гривень) придбати акції міні-шоколадки і пакетики чаю. Дані товари складно не помітити, оскільки їх упаковки прикрашені  добре впізнаваними зірками українського шоу-бізнесу.

«Не потрібно бути зіркою, щоб займатися благодійністю …», – прокоментувала свою участь у благодійному проекті АТБ «Мене це стосується. А тебе?» співачка Ольга Полякова.

Згідно даних з відкритих джерел, за перші три тижні благодійної акції покупці супермаркетів АТБ в Києві, Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Чернівцях, а також багатьох інших містах купили більше мільйона таких плиток шоколаду і упаковок чаю.
Всі виручені гроші від реалізації даних спецтоварів, а також по 0,5 грн. від вартості зазначених спеціальними цінниками акційних товарів від партнерів проекту будуть спрямовані на лікування онкохворих малюків – підопічних фонду «Таблеточки».

«Від імені сімей наших підопічних, ми безмежно вдячні кожному з клієнтів АТБ, які приєдналися до проекту. Ви – люди, які подарували хворим дітям найцінніше – можливість одужати»- розповіла директор зі стратегічного партнерства фонду« Пігулки »Світлана Пугач.

До слова, під опікою зазначеного фонду перебувають 400 дітей і 19 онкологічних відділень по всій Україні. За час роботи фонду адресну допомогу отримали вже понад 4500 сімей.
Нагадаємо, щорічно в Україні рак діагностується у тисячі дітей. На жаль, за статистикою одужує менше половини з них. Але є надія, що завдяки зусиллям соціально орієнтованого бізнесу і кожного з нас з вами, ці трагічні цифри скоро зміняться.
Національний благодійний проект «Мене це стосується. А тебе?» триває. Допомогти онкохворим діткам можна до кінця року, купуючи на касах АТБ акційний шоколад і чай, а також продукцію партнерів проекту.
Партнери благодійної акції: рекламне агентство Leo Burnett Ukraine, відео продакшн повного циклу Contrabas video production, медіа-агентство OMD OM Group.

««Мене це стосується. А тебе?» – це не перша благодійна акція, яку реалізує наш фонд. Але саме вона – особлива. І за масштабами її проведення, і по залученню до неї українських зірок – Олі Полякової та DZIDZIO, а головне, по крайней важливості місії – допомоги онкохворим дітям, які потребують термінового лікування.
Ми щиро вдячні всім нашим партнерам, кожному покупцеві, хто не залишився осторонь, підтримував і брав активну участь в реалізації нашої спільної з благодійним фондом «Таблеточки» ініціативи. Сьогодні ми всі побачили, що допомагати – це дійсно просто, особливо коли це стосується кожного з нас », – поділився враженнями директор Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ» Сергій Демченко.

АТБ вже багато років реалізує соціально значущі благодійні проекти, спрямовані на підтримку найбільш незахищених верств українського суспільства. Допомагає дитячим обласним лікарням країни, збираючи кошти і закуповуючи таке необхідне сьогодні сучасне обладнання. Серед найбільш масштабних програм, спрямованих на цільову підтримку та допомогу дитячим лікувальним установам, «Дерево життя», «БлагоДій». В рамках цих проектів тільки в цьому році Всеукраїнський благодійний фонд АТБ зібрав понад семи мільйонів гривень, на які для обласних дитячих клінічних лікарень було закуплено сучасне медобладнання.
Як свідомий і патріотичний бізнес, АТБ надає систематичну підтримку постраждалим від стихійних лих, пенсіонерам, інвалідам, сім’ям загиблих на Донбасі українських воїнів, вимушеним переселенцям, багатодітним сім’ям.

На Тернопільщина 12-річний хлопчик пограбував родину свого товариша

Радник Зеленського визнав, що Локдаун в Україні цілком можливий