Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Це – за межею людяності”: Зеленський відповів опонентам, які зраділи, що він має COVID-19

Президент України Володимир Зеленський, який недавно захворів на коронавірус, заявив, що дана хвороба не має бути приводом для радощів, навіть тоді, коли хворіють опоненти.

Про це глава держави написав у Фейсбук.

Як відомо, Зеленський написав й інший допис, у якому зазначив, що його хворобі радіють опоненти.

“…реєстрові “експерти” від наших політичних опонентів радіють моїй хворобі. Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно”, – наголосив президент.

Також президент заявив, що Україна обов’язково переможе у цій битві з коронавірусом.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський захворів на Covid-19. Про це повідомили в Офісі Президента України.

“На жаль, у Президента України Володимира Зеленського позитивний тест на коронавірусну інфекцію Covid-19. Глава держави почувається добре і буде продовжувати виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції”, – йдеться в повідомленні.

Керівник Офісу президента, його заступники та працівники Офісу здають ПЛР-тести на постійній основі. Юлія Ковалів вже отримала негативний тест на коронавірус.

Сюрприз від COVID-19: коронавірус може залишитися назавжди і повільно руйнувати організм: українські лікарі зробили несподівану заяву

Стали відомі прізвища обраних депутатів Тернопільської обласної ради