Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Прийшов час відкрити акаунт на SmartTender 

Незважаючи на простоту системи Prozorro, учасники торгів мають потребу в надійній підтримці та гарантії безпеки своїх фінансів та комерційної інформації. У чому вигода відкриття акаунту на електронному майданчику SmartTender https://smarttender.biz/publichni-zakupivli-prozorro/

Багаторічний досвід 

SmartTender — піонер електронних держзакупівель і со-розробник Prozorro.Закупівлі, Prozorro.Продажі і Prozorro.Маркет. Поки інші майданчики освоюють премудрості торгів, SmartTender тестує інноваційні технології, запускає чат-ботів і впроваджує елементи штучного інтелекту для швидкості обробки інформації.

Компанія приділяє особливу увагу безперебійності роботи системи, дублюванню каналів і захисту інформації. У 2019 вона отримала атестат відповідності захисту інформації Держслужби спецзв’язку.

Один акаунт на SmartTender забезпечує доступ до всіх державних і комерційних закупівель, допорогових закупівель, аукціонів з приватизації, продажу та оренди Prozorro.

SmartTender постійно розширює функціонал для перемоги своїх клієнтів

Для державних службовців, співробітників комунальних підприємств, представників органів місцевої влади, підприємців та приватних осіб працює Академія торгів: прості покрокові інструкції, консультації, вебінари, поради експертів.

Особливим попитом користуються вебінари з питань:

 – організації аукціонів з оренди комунального майна;

 – функціонування системи допорогових закупівель Prozorro.Маркет;

 – продажу арештованого майна та майна банкрутів.

Для прискорення процесу підписання документів за підсумками торгів інтегрована система електронного документообігу SmartSign. Переможці тендерів за допомогою майданчика за 2 дня отримують довідку про несудимість.

Компанія створила ефективну систему чат-ботів для учасників: екстрені повідомлення про нові закупівлі та продажі, кваліфікації учасників, зміни в ході підготовки аукціонів, зменшення початкової ціни лотів.

“Перевзувайте” автомобілі і передивіться свій гардероб”: в Україну йдуть перші морози: синоптики назвали дату похолодання

Кому з мешканців Тернопільщини “світить” відстрочка від призову?