Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Перший голова Козівської ОТГ Сергій Добалюк провів першу сесію ради громади

Новообраний склад Козівської ОТГ розпочав роботу зі спільної молитви та благословення духівників. У селищній раді відбулась перша сесія 8-го скликання, під час якої визнали повноваження голови громади та депутатів, а також призначили обранців на посади секретаря, заступників і сформували комісії.

– Я, Добалюк Сергій Володимирович, послідовно засвоїв високу відповідальність, урочисто присягаю що буду вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватись Конституції України та законів України, сприяти втілення їх у життя, охороняти права свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов’язки, – присягнув Сергій Добалюк.
Саме з таких слів розпочав новий етап служіння людям Сергій Добалюк, якого 25 жовтня обрали очільником Козівської громади. Перший селищний голова громади балотувався на цю посаду від партії «За майбутнє» та здобув підтримку понад 30% виборців. Привітати громаду та новий склад депутатів селищної ради прийшов народний депутат України Іван Чайківський. Обранець наголосив, що пан Сергій та депутатський корпус повинен пам’ятати про 4 найголовніші показники, які визначають розвиток громади.

– Перше – кількість населення, яке сьогодні є в громаді, щоб ця кількість ні в якому разі не зменшувалась, друге – за рік народжувність дітей. Це другий показник, третій – кількість робочих місць і четвертий – яка середня зарплата сьогодні, – наголосив Іван Чайківський.

Сергій Добалюк та депутати пообіцяли, що віднині починають працювати задля добробуту місцевих мешканців.

Тернопільські комунальники вже готові до першого снігу та морозів (ВІДЕО)

Запали свічку пам’яті! В Україні день Скорботи за жертвами Голодомору