Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Уже шоста смерть медика від коронавірусу”: у Тернопільській районній лікарні помер медик, який рятував людей від ковіду (ФОТО)

Не стало лікаря-анестезіолога-реаніматолога Тернопільської центральної районної лікарні Олега Петренка.

8 жовтня на 67-році передчасно пішов із життя, лікар-анестезіолог-реаніматолог КНП Тернопільської районної ради “Тернопільська центральна районна лікарня” Петренко Олег Васильович.

Про це сьогодні, 10 жовтня, повідомили в управлінні охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації.

За інформацією управління, в області це вже шоста смерть медика від ускладнень COVID-19 в області.

У Тернопільській центральній районній лікарні Олег Петренко працював з 2006 року. Двічі перебував у Лівії, працюючи по контракту медиком. Остаточно повернувся працювати в Тернопільську ЦРЛ у 2017 році.

Свого часу працював лікарем-анестезіологом у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії ТМКЛ №3 та Тернопільської лікарні швидкої допомоги.

У ці скорботні дні колектив Управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації та вся медична спільнота висловлюють співчуття рідним і близьким.

“Важко знайти слова втіхи, коли стається непоправне – смерть близької людини. Медика, який до останнього рятував інших від COVID-19. Сам не зміг…

Світла пам’ять про Олега Васильовича, справжнього громадянина та медика назавжди залишиться в серцях усіх, хто з ним працював, спілкувався і щиро поважав за його працю і відповідальність за життя та здоров’я пацієнтів”. – йдеться у повідомленні.

“Криваве місиво”: троє загиблих і ще 15-ро поранених – результат жахливої ДТП (ВІДЕО)

“Розкрито таємницю”: з’ясувалось, як тернополяни таємно користувалися електричками у “червоній зоні” (ФОТО)