“Діми більше немає з нами. Серце не витримало”: колишній чоловік відомої блогерки помер від коронавірусу (ФОТО)

Колишній чоловік фітнес-блогерки Софії Стужук Дмитро помер в лікарні. Раніше його госпіталізували через важку форми коронавірусу.

Про трагічну новину повідомила Софія Стужук в своєму профілі. «Діми більше немає з нами. Його серце не витримало », – написала блогер і мати трьох дітей в пості.

«Все дуже погано, не можу говорити, поїду з татом в лікарню. Діма зараз в дуже важкому стані, знаходиться в несвідомому стані в реанімації. Ніяких прогнозів лікарі поки не дають. Поспілкувалася з доктором, який займається лікуванням Діми, дуже хороший чоловік. Хочу відразу припинити всі чутки, які ходять навколо нашої сім’ї. Коронавірус не є небезпечним для абсолютно здорових людей, але у Діми були проблеми з серцем, ось і ускладнення сталося. Його серце не справляється, і Діма пережив клінічну смерть », – раніше розповідала Стужук в Сторіс.

У своєму останньому пості в Instagram, опублікованому вчора, 34-річний Дмитро Стужук писав, як протікала його хвороба. “Як це було? Погано мені стало на другий день в Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. При цьому трохи боліла живіт.

На наступний день почав з’являтися кашель, але температури ніякої не було. Особливих симптомів хвороби теж не було, тому я подумав, що це можуть бути наслідки після заняття спортом, зміни клімату і харчування ну і плюс сон під кондиціонером.

Після повернення з Туреччини я відразу ж пішов здавати різні аналізи, робити УЗД і про всяк випадок вирішив пройти тест на COVID. Він виявився позитивним.

На наступний день я поїхав робити КТ. Мені призначили лікування і стали наполягати на госпіталізації. Це окрема історія, тому що зараз там йдуть ремонтні роботи, лікарня повністю набита людьми, деякі з них живуть в коридорі. Харчування ніякого немає, паперу немає, столових приладів теж немає! Мене ніхто про це не попереджав. Медицині в нашій країні буде присвячений окремий пост – що вже там, вона це заслужила.

ПРО ЛІКУВАННЯ.

Мені призначили курс лікування і сказали, що потрібно його продовжувати. Далі кисневий апарат для дихання, так як у мене низький рівень кисню (Хоча я вважаю, критичним він вважається після 90, у мене ж 94-96 це цілком дозволено для лікування вдома “.

Раніше Стужука госпіталізували в міську клінічну лікарню № 4. Вночі стало відомо, що він пережив клінічну смерть. Його стан медики оцінювали як тяжкий.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.